Victorie prețioasă pentru Șirineasa în Bănie

În etapa 23 din Seria C4, ACS Șirineasa a câștigat sâmbătă în Bănie, 2-1 cu CS U II Craiova, victoria echipei pregătite de Cristi Dulca venind în final.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 20, prin R. Baicu, iar rezultatul reparinde lupta pentru promovare.  În ultimele 10 minute ale jocului, Șirineasa a întors rezultatul. Echipa din Valea Jiului a egalat prin M.Ioniţă (84) iar Mansour  a înscris golul victoriei în prelungirile disputei (90+4).

Astfel, ACS Șirineasa rămâne lider detașat în Seria C4, având 56 puncte (22 jocuri), fiind urmată de CSM Școlar Reșița, CSM Lugoj și Național Sebiș cu 44 puncte (toate cu 21 jocuri).  Marți, 24 aprilie, de la ora 17,00, echipa din Petroșani va juca pe teren propriu cu Ghiroda, partidă în care liderul este mare favorit.  La finalul acestei săptămâni, alb-negrii vor juca derby-ul de la Reșița, acolo unde un egal îi asigură promovarea, însă, chiar în cazul unui eșec, rămâne cu șanse imense de a-și păstra locul 1.  În acest moment, echipa lui Cristi Dulca mai are de disputat șase meciuri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *