Cum sa alegi responsabil inelul de logodna?

In viata de cuplu vine un moment in care dorinta de a-ti uni pe veci destinul cu persoana iubita se resimte pe deplin. Din acest punct incep sa apara si visele legate de casatorie, precum si bucuria la gandul ca urmeaza sa iti petreci tot restul vietii alaturi de cel drag.

Pasul in aceasta directie trebuie facut de partener, el fiind mereu cel responsabil cu oferirea inelului de logodna. Este totusi o sarcina destul de dificila pentru acesta, mai ales cand totul se doreste sa decurga perfect, ca la carte.

Astfel, alegerea inelului de logodna cade in responsabilitatea barbatului, fiind o misiune ce trebuie tratata cu deosebita atentie. Atunci cand acesta nu cunoaste preferintele iubitei sale sau asteptarile acesteia, cu atat va deveni mai greu sa gaseasca bijuteria menita sa fie martor pentru momentul in care ii va cere mana, cat si pentru cele ce vor urma.

In acest sens, expertii din spatele site-ului diamag.ro au lansat oferte dintre cele mai deosebite, costand in inele de logodna pretioase, ce se remarca nu doar prin designuri unice, ci si prin calitate inalta.

Ce pasi trebuie urmati in vederea identificarii unui inel de logodna perfect?

Inainte de a face orice alegere, este necesara cunoasterea unor informatii pretioase cu privire la inele de logodna. Este vorba despre tipul de metal, diamantul, dimensiunile, montura si nu in cele din urma, pretul.

Fiacare detaliu poate face distinctia in ceea ce priveste produsul final, aspectul acestuia, dar mai ales, incantarea de pe chipul beneficiarei.

 

Montura

Inelul de logodna este acel tip de bijuterie purtabila zi de zi, ceea ce inseamna ca montura trebuie sa fie una practica si nu sofisticata. Mai ales daca partenera are un stil de viata activ este de dorit sa eviti modelele cu montura inalta, intrucat exista riscul de a agata inelul in permanenta.

Metalul
Cat priveste metalul, optiunile sunt variate la acest capitol. Astfel, se poate opta pentru aur alb, galben sau roz. Alegerea sta in mainile celui care cumpara inelul si trebuie raportata de fiecare data la gusturile iubitei.

 

Diamantul

Aceasta alegere reprezinta o adevarata provocare pentru partea masculina. Optiunile sunt atat de vaste, incat barbatii pot fi pusi usor in dilema. Se poate opta pentru un model de la cel mai mic la cel mai mare. Esential este insa sa identifice unul bine slefuit, care sa nu prezinte niciun fel de defect.

Calitatea face diferenta, iar expertii magazinului diamag.ro au inteles acest lucru. Ca o demonstratie a acestui fapt, modelele pe care le pun la dispozitie au un aspect impecabil ce reuseste sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

Este indicat ca atunci cand vine momentul acestei investitii consistente sa soliciti dovada autenticitatii bijuteriei.

De pilda, cei care au comandat din cadrul magazinului diamag.ro au primit bijuteria insotita de certificatul GIA care confirma calitatea diamantului si a inelulul per ansamblu. Preturile sunt dictate de tipul de metal ales, de diamant, gramaj etc. Important este ca alegerea sa fie pe deplin asumata si tratata cu maxima responsabilitate, pentru ca modelul ales are de indeplinit o dubla misiune. Pe langa faptul ca este necesar ca acesta sa corespunda standardelor de calitate, trebuie sa fie si pe placul persoanei iubite.

Daca esti interesat de inele logodna, pagina mentionata iti pune la dispozitie colectii in trend si posibilitatea de a configura un inel unic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *