Drumul care traversează „Pădurea Pesceana”, de la Şirineasa şi până la Suteşti, a intrat în linie dreaptă în vederea modernizării

Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu anunţa o veste bună pentru vâlceni, aceea ca a fost semnat contractul de finanţare la Ministerul Dezvoltării în vederea modernizării DJ 677 A, un proiect de anvergură, care tranzitează nu mai puţin de 6 localităţi şi însumează 35 de km. Odată finalizat, acest drum ar deveni unul dintre cele mai moderne drumuri judeţene din Vâlcea şi va asigura o dezvoltare pentru cele şase localităţi, fiind o importantă ruta ocolitoare pentru drumul national (DN64) care face legătura cu sudul judeţului. Drumul traversează localităţile Şirineasa, Pesceana, Glăvile, Amaresti, Creţeni şi Şuteşti. Investiția se numără printre cele 13 proiecte ale Consiliului Județean Vâlcea, finanțate de către Ministerul Dezvoltării. Valoarea totală a proiectului ajunge la 67 milioane lei.

 

„Vă promiteam o veste bună şi mă ţin de cuvânt. Aceasta este că un drum judeţean, cu o lungime de peste 35 de kilometri, aflat în inima judeţului, va intra în reabilitare şi modernizare. Este vorba despre DJ 677 A, care pleacă din Şirineasa, străbate „Pădurea Pesceana” şi ajunge la Suteşti, unde se uneşte cu DN 67 B. Drumul nostru trece prin 6 localităţi şi urmează să devină unul dintre cele mai frumoase şi moderne drumuri judeţene, pentru care am semnat contractul de finanţare cu Guvernul României.  În perioada următoare, vom preda amplasamentul, pentru începerea lucrărilor de proiectare şi execuţie, câştigătorului licitaţiei, care tocmai s-a încheiat.
Vor fi consolidate şi reabilitate 7 poduri şi 70 de podeţe existente, vom amenaja rigole, vom construi podeţe tubulare şi podeţe de acces la proprietăţi şi vom asfalta drumul pe întreaga lungime. Ne ţinem de cuvânt şi facem fapte bune pentru vâlceni!” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea. (R.B.)

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *