Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp, apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore in trafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung  in 2-3 ore? Este o intrebare pe care tot mai multi si-o pun si bineinteles, raspunsul nu este foarte concludent, deoarece ca sa alegi intre cele doua mijloace de transport trebuie sa faci anumite sacrificii.

Daca vrei sa mergi cu avionul atunci trebuie sa renunti la bagaj, daca mergi cu autocarul poti lua un bagaj mai mare, dar vei pierdetimp pe drum.

Intr-adevar, pentru romanii care merg intr-un city break de 2-3 zile, atunci avionul este cea mai buna optiune, dar ce fac romanii care merg sa munceasca in Anglia, spre exemplu?

Acestia vor alege de fiecare data transportul cu autocarul, deoarece le permite un bagaj mai mare. Una dintre cele mai renumite firme de coletarie Anglia door-2-door ne marturiseste secretele succesului de care areparte.

Este vorba despre 2uk.ro, o firma cu experienta in domeniul transporturilor, care efectueaza curse regulate de transport persoane, colete si autoturisme pe ruta Romania – Anglia.

De ce romanii aleg transportul rutier in schimbul avionului?

“Atunci cand lucreaza intr-o tara straina, un roman nu poate sa vina acasa cu doar un bagaj de mana. De aceea, foarte multi romani din Anglia aleg serviciile noastre. Se intampla ca in Anglia sa fie preturi mult mai bune la diferite produse, de exemplu electrocasnice, alimente, sau haine si oamenii aleg sa plateasca un serviciu de coletarie pentru a le transporta in tara, decat sa le aduca ei personal cu avionul. Astfel pot transporta bagaje mult mai mari la un pret cu mult mai mic.” – precizeaza reprezentantii 2uk.ro.

Care este perioada cea maiaglomerata a anului pentru serviciile de coletarie?

“Asa cum probabil va imaginati, cea mai aglomerata perioada estecea a sarbatorilor de iarna. Romanii din Anglia se gandesc la familiile lor si trimit foarte multe cadouri in tara. De la haine, incaltaminte si pana la dulciuri, acestia apeleaza cu incredere la noi. Increderea pe care ne-o ofera este creata pe baza unei experiente anterioare foarte bune, noi avand foarte mare grija la transportul coletelor si de fiecare data le aducem in siguranta in tara.”

Care sunt recomandarile pentru romanii din Anglia care vor sa trimita un colet in tara?

“De foarte multe ori primim colete ambalate necorespunzator, sau care au detalii de livrare lipsa si refuzam livrarea. Noi dorim sa facem tot mai multi romani fericiti, de aceea dorim sa le recomandam urmatoarele:

  • Coletele sa fie ambalate si sigilate corespunzator in cutii de carton
  • Scrie toate informatiile importante pe colet

• Dupace ai terminat cu ambalarea coletelor, nu uita sa notezi datele destinatarului si observatiile tale despre pachet.

In acest mod, vom putea accepta coletul si sa il livram in siguranta familiei. ” – spun reprezentantii 2uk.ro.

Asadar, iata ca romanii prefera serviciile de transport rutier, de cele mai multe ori tocmai datorita bagajului pe care il pot transporta. Daca vrei sa apelezi si tu la serviciile 2uk.ro, o poti face foarte simplu, accesand pagina web: https://2uk.ro/ si completand formularul specific serviciului dorit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *