Ca urmare a unei avarii majore a conductei de apă din OL/PREMO DN600 (existentă în incinta ETA SA) și care alimentează zona de sud a orașului, inclusiv CET și OLTCHIM, vă comunicăm:

Apa potabilă este întreruptă din data de 14.12.2018, ora 01:00, până la finalizarea reparațiilor, în zonele din Municipiul Rm. Vâlcea, străzile: Calea lui Traian de la intersecția cu Intrarea Sudului până la Râureni și Posada,  Râureni, Stolniceni până la intersecția cu Colonie Nuci; zona Copăcelu, străzile: Posada, Dumitru Zăgănescu, Andrei Mureșianu, Tică Ștefănescu, Berzei, Brândușelor, Ciocăneștilor, Gândăceștilor, Cătănești, Toamnei, Costea Marinoiu, Cetății, Damian Ureche, Ghioceilor, Depozitelor (parțial), Drumul Gării, Toporașilor, Colțeștilor, Bâlciului și zona caselor sinistraților de la Copăcelu; zona Căzănești, străzile: Gura Văii, Socului, Cojocarilor, Apusului, Săveasca, Eftimeștilor, Macilor, zona caselor sinistraților de la Căzănești. De asemenea, este afectat și orașul Ocnele Mari.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate. Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *