Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

In general, artistii, cei care lucreaza de Craciun si Revelion, dar si persoanele care isi doresc o vacanta diferita, inedita, sunt cei care aleg sa petreaca luna ianuarie departe de casa, bucurand-se de zile insorite si de relaxare intr-un decor cu totul si cu totul special. Daca si tu, din diferite motive, ai asteptat sezonul rece pentru a-ti planifica un concediu de vis, este timpul sa afli care sunt cele mai populare si mai deosebite destinatii din lume!

Descopera unde sa mergi daca vrei sa faci plaja in prima luna a anului

· Oceanul Indian

In aceasta zona, poti alege sa ai parte de un sejur in diferite locatii, una mai frumoasa ca alta! mai frumoasa ca alta! Cele mai apreciate, atat pentru frumusetea inca salbatica si autentica, cat si pentru serviciile oferite sunt: Maldive, Seychelles si Mauritius. Temperaturile din luna ianuarie sunt ideale in aceste locuri, si, pe langa relaxarea pe plajele cu nisip auriu si apa turcoaz, te poti bucura si de sporturi nautice, scufundari alaturi de delfini, rechini sau pisici de mare ori plimbari locale, in care descoperi frumusetile naturale. Daca sunt tentant, intra pe www.filadelfiaturism.ro, afla mai multe detalii si alege sejurul care ti se potriveste!

· Caraibe

Insulele din Marea Caraibilor, precum Jamaica, Barbados, Republica Dominicana, Bahamas sunt cunoscute ca fiind destinatii superbe de vacanta, chiar si in primele luni ale anului. Aici, pe langa plajele superbe si sporturile nautice, ai ocazia de a participa la carnavaluri, de a face plimbari printre plantatiile de cacao si cafea si de a face parte din cele mai interesante si inedite petreceri! Asadar, daca vrei sa imbini relaxarea cu distractia, poti alege pentru vacanta ta o locatie din Caraibe, in care vei dori sa te intorci ori de cate ori ai ocazia!

· Asia

Teritoriile continentului asiatic au devenit, in ultimii ani, un punct major de interes pentru turistii din intreaga lumea! Indonezia si Thailanda, in special, sunt vizitate de zeci sau chiar sute de mii de straini pe an. Motivul? Peisajele care iti taie respiratia, unice in lume, diversitatea culturala si varietatea activitatilor de care te poti bucura, descoperirea unei istorii si a unor traditii diferite, care convietuiesc in pace, preturile foarte accesibile si plajele salbatice pe care te poti destinde in voie. In plus, primirea facuta strainilor este una calda, localnicii asigurandu-se ca acestia se simt confortabil, in siguranta, ceea ce ofera, pe viitor, continuitate si dezvoltare turismului in aceste zone.

Aceste destinatii pot parea scumpe, la prima vedere, dar acest lucru nu este in totalitate adevarat. Apeland, din timp, la serviciile unei agentii de turism cu experienta si cu servicii de calitate, poti pleca in concediul ideal, chiar in prima luna a anului!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *