PNL Vâlcea susține antreprenoriatul

Ieri, 09.01.2019, s-a desfășurat primul curs din cadrul proiectului național „Susținem antreprenoriatul”, organizat de OFL/PNL Vâlcea, coordonatorul la nivel național fiind Cecilia Văduva, consilier județean al PNL Vâlcea. Așa cum s-a anunțat și pe 16 noiembrie anul trecut la deschiderea proiectului, scopul este transparentizarea pașilor care trebuie urmați pentru obținerea de fonduri europene de către cetățenii români în vederea deschiderii unei afaceri sau dezvoltării propriei afaceri.

30 de persoane au participat la cursul de ieri, tema abordată de formator fiind „Competențe antreprenoriale – Pași în deschiderea unei afaceri și metode de bune practici în dezvoltarea afacerilor și crearea de noi locuri de muncă”.  Durata de desfășurare a cursului este de o săptămână obiectivul final fiind definitivarea planului de afaceri pentru fiecare participant la curs.

Cecilia Văduva consideră că prin acest curs de competente antreprenoriale, PNL Vâlcea vine în sprijinul cetățenilor care doresc să-și înființeze propria afacere sau vor să-și dezvolte afacerea existentă și au nevoie de pregătire suplimentară pentru ca demersul lor să aibă succes. Aceste cursuri gratuite au ca tema consultanța în ceea ce privește competențele antreprenoriale și proiectarea unui plan de afaceri. De asemenea, participanții au posibilitatea ca, ulterior, să poată accesa fonduri europene. Organizatorii își propun să ajute și să încurajeze cât mai mulți vâlceni să își deschidă sau să își dezvolte propria afacere cu finanțare din fonduri europene.

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *