Într-un joc de verificare disputat sâmbătă, pe sinteticul din Rovinari, Viitorul Dăeşti a învins, scor 3-2 în disputa cu Viitorul Fărcăşeşti, vicelider în campionatul judeţean Gorj.

După o săptămână de cantonament la Călimăneşti, liderul campionatului judeţean Vâlcea, Viitorul Dăeşti a mers la Rovinari, pentru testul cu liderul din Gorj, Viitorul Fărcăşeşti. Echipa pregătită de Gabi Mangalagiu a câştigat cu 3-2, golurile find reuşite de Florian Pîrvu (2) şi Lucian Iordache. În lotul Dăeştiului au ajuns până acum trei jucători noi, atacantul George Neacşu (AS Rm. Vâlcea) şi fundaşii centrali Liviu Olteanu (Unirea Bascov) şi Adrian Mihăilă (Real Bradu). Miercuri, de la ora 15.00, Dăeştiul va juca un noi test, pe sinteticul din Zăvoi, cu Unirea Bascov (Liga a III-a).

Zilele trecute a avut loc şi tragerea la sorți pentru meciurile de baraj în ceea ce privește promovarea în Liga a 3-a. Vâlcea va întâlni cu campioana din Argeş, în sistem tur-retur, pe 15 şi 22 iunie. În campionatul din Argeş, lupta se dă între Real Bradu şi Voinţa Budeasa, echipe aflate pe primul loc, la egalitate de puncte. Căpitanul de la Real Bradu, fundaşul central Mihăilă s-a transferat în această iarnă chiar la Dăeşti.

 Tehnicianul Dăeştiului, Gabi Mangalagiu nu este încântat de rezultatul tragerii la sorţi, deşi Oltul părea cel mai dificil adversar. „Întâi trebuie să câştigăm campionatul la Vâlcea, care e departe de a fi jucat, abia apoi ne vom gândi la barajul de promovare. Nu sunt deloc fericit de rezultatul tragerii pentru baraj, Argeşul a avut mereu jucători valoroşi, are un fond foarte mare de fotbalişti şi toate echipele sunt bune. Vom vedea atunci ce va fi, dar cred că un adversar mai accesibil era Dâmboviţa. Valoarea lotului ne dă speranţe să terminăm cu bine campionatul şi să trecem apoi şi de baraj. Avem un lot bine echilibrat, suficient pentru ce ne propunem, promovarea în Liga a III-a” a declarat Gabi Mangalagiu.

Viitorul Dăeşti: ArmeanuLăzărescu, Preda, Mihăilă, Fistogeanu – Iordache – L. Săraru, Fl. Pârvu, Horumbă, Roşianu – Paşoi. Au mai jucat: I. Marian, Dima, Olteanu, Rizea, Moldoveanu, I. Săraru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *