Flacăra Horezu s-a reunit luni seară, la baza sportivă din Treapt, când echipa pregătită de Adrian Popa şi Cristi Munteanu a reluat pregătirile pentru noul sezon.

Oficialii clubului din Horezu au pus accent pe îmbunătăţirea contingentului de juniori. Astfel, la reunire au ajuns doi juniori de la ŞF Gică Popescu, atacantul Sebastian Preda, fratele vâlceanului Darius Preda şi fundaşul dreapta Niţu. Tot ca noutate la capitolul juniori a venit şi Andrei Nuţă (Sporting Piteşti), alături de cei trei argeşeni care au evoluat şi sezonul trecut: Olteanu, Bălan şi Neamţu. În plus, a ajuns la echipă şi portarul Alex Manea, ultima dată la CSU II Craiova. Flacăra are deocamdată două certitudini la nivel de seniori, portarul gorjean Dragoş Constantinescu, care a evoluat în trecut şi la Liga a II-a, la Fortuna Covaci, dar şi la Poli Timişoara, în al treilea eşalon, plus revenirea lui Gabi Precup de la CSM Slatina. Rămâne de văzut dacă nu cumva de va întoarce şi Adrian Stănică, jucător devenit liber de contractul cu CSM Slatina.

Dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut au părăsit echipa Florin Matache (Turris), Robert Popa (FC Argeş), Florin Cioablă (CSM Reşiţa), Alex Butoi (Energeticianul) şi Vali Munteanu (Sporting Piteşti).

Primul test al verii va fi joi, în Treapt, cu echipa de judeţ Minerul Berbeşti. Mai este stabilit în amical cu Minerul Costeşti, pe 3 august.

În perioada 22-27 iulie, roş – galbenii vor efectua un cantonament la baza proprie.

LOT REUNIRE:

Portari: D. Constantinescu, Vlădoi, Manea

Fundaşi: Samson, Niţu, C. Dinu, Cr. Munteanu, Olteanu, Covalschi, Bârziche

Mijlocaşi: Ad. Popa, Simeanu, Bobină, Bălan, Precup, Nuţă, Nistor, Georgescu, Chelcea

Atacanţi: S.Preda, Neamţu, Neacşu

Cristi Munteanu: „Vrem un plus faţă de sezonul trecut”

Noul secund al echipei, Cristi Munteanu (FOTO) este optimist că Flacăra va fi din nou pe podium. „M-a rugat Adi să îl ajut după plecarea lui Mache, cu experienţa mea, să nu fie singur. O să fie mult de muncă, sunt jucători noi, trebuie integraţi bine, depinde şi ce juniori vom avea. Cel mai important este că majoritatea jucătorilor am rămas, asta poate fi un plus, ne cunoaştem de un an, suntem un grup  bun şi unit. Puteam repeta performanţele de anul trecut, de la an la an vrem un plus, acesta este obiectivul. Dar sunt echipe cu bugete mai mari, s-au întărit şi o să fie greu. Nu ne e teamă de nimeni, anul trecut nu ne băga nimeni în seamă şi am ajuns şi lideri” a anunţat Cristi Munteanu.

Samson Nwabueze: „Sper să fim pe primele locuri”

Nigerianul Samson Nwabueze este şi el convins că Flacăra va fi o forţă şi în sezonul viitor. „O să fie mai bine sezonul viitor, dacă putem să promovăm, ar fi perfect. Cred că dacă eram puţini atenţi sezonul trecut, poate acum eram la Liga a II-a, am fost şi pe primul loc la un moment dat, dar a trecut şi acum ne uităm doar înainte. Am avut oferte, dar am decis să mai stau un an la Horezu, oamenii mă apreciază, ţin la mine şi am făcut lucruri bune împreună. Au plecat câţiva jucători, dar vor mai veni câţiva jucători buni şi sperăm să fie mai bine, să fim pe primele două locuri” a declarat nigerianul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *