La Mădulari se asfaltează

• Daniel Dimulescu: „Muncim şi bucurăm oamenii”

Primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu, este deosebit de bucuros că poate duce la îndeplinire o promisiune importantă făcută înainte de preluarea mandatului de prim-gospodar al localităţii de unde izvorăşte pârâul Mamu.

Este vorba despre înfiinţarea reţelei de apă şi asfaltarea drumului comunal din satul Bănţeşti: „Pe lângă celelalte investiţii pe care le-am făcut, asfaltarea şi introducerea reţelei de apă în localitate sunt investiţii pe care mi le-am dorit încă de la preluarea mandatului de primar. Având apă, străzi asfaltate şi şcoli moderne putem spune că, în aceşti ani, am făcut ceva pentru locuitorii din Mădulari. O dată cu implementarea acestei investiţii vom avea asfaltat drumul din satul Bănţeşti, iar lucrările se vor finaliza într-o săptămână”, afirmă primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu.

Valoarea totală a finanţării alocată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală „Modernizarea satului românesc” este de 1.740.477 lei. În cadrul acestui proiect de modernizare a infrastructurii rutiere se asfaltează1,993 metri de drumuri comunale.

Lucrările la reţeaua de apă sunt în plină desfăşurare

În momentul acesta se lucrează şi la înfiinţarea reţelei de apă. „Anul viitor, pe timpul acesta, trebuie sa aibă toţi locuitorii din Mădulari apă la robinet. În prezent lucrările sunt realizate în procent de 90%”, ne-a declarat primarul.

Daniel Dimulescu este mulţumit în mare parte de modul în care s-a dezvoltat comuna pe care o conduce de când este primar, dar îşi doreşte să realizeze mai mult, pentru ca cetăţenii să fie cât mai mulţumiţi. A reuşit să atragă fonduri, pentru modernizarea drumurilor comunale şi să achiziţioneze un tractor cu bani europeni, prin GAL. Tot la capitolul investiţii sunt trecute şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica. Cu fonduri alocate din bugetul local, întreaga localitate are acum iluminat stradal pe timp de noapte, dus până la ultima casa: „Avem introdusă în localitate reţeaua de internet, tot până la ultima casă. Un proiect-eşantion de reabilitare, modernizare şi dotare a şcolii unic în ţară va prinde contur la Mădulari. Avem de asemenea proiecte pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale pe o lungime de 16 kilometri. Acestea sunt doar o mică parte dintre proiectele de care sunt mândru”, a precizat primarul din Mădulari, social-democratul Daniel Dimulescu.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *