5 idei inedite pentru ieșirile cu băieții la care NU te-ai gândit!

Ai gașca ta de băieți pe care știi că te poți baza la bine și la rău, alături de care ți-ai petrecut seri foarte distractive? Poate vă cunoașteți de câțiva ani, dar activitatea voastră principală a rămas ieșitul la bere sau uitatul la meciurile de fotbal.

Chiar dacă te simți bine la fiecare revedere, uneori e bine să mai variezi și să încerci lucruri noi. Dacă ești dispus să experimentezi activități inedite, vei avea numai de câștigat: nu doar că e posibil să vă cunoașteți mai bine, dar te vei bucura și de beneficiile mișcării.

Iată câteva idei pe care trebuie neapărat să le încerci:

1. Escape room

Nu e o idee nouă, dar poate este ceva nu ai avut ocazia sau curajul să încerci până acum. Participarea la un escape room implică să fii închis într-o cameră cu o anumită tematică și să încerci să evadezi folosind indiciile prezente în acel spațiu.

Poate fi un joc destul de complicat și este nevoie ca întreaga gașcă să se concentreze și să lucreze împreună pentru rezolvarea ghicitorilor. Poate fi distractiv să observi cum se schimbă dinamica grupului într-o astfel de situație.

2. Un meci amical de fotbal

În loc să vă așezați în fața televizorului și să vă uitați la un meci de fotbal, puteți fi chiar voi jucătorii. Sigur găsiți un teren liber gratis în parc sau într-un spațiu organizat contra unei sume modice.

Mai aveți nevoie de un echipament sport care să includă neapărat ghete de fotbal de la Decathlon, deoarece siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc. Încălțămintea specială va oferi suport și aderență ca tu să te bucuri de meci, nu să fii îngrijorat că te poți accidenta.

3. O seară de bowling/ping-pong/biliard

Dacă nu vrei să te îndepărtezi foarte mult de ideea de ieșit la bere, alege un local care să îți pună la dispoziție mai multe jocuri. Între două pahare de bere, sigur o să vă distrați la un meci de biliard.

Puteți chiar să transformați totul într-o competiție amicală cu premii. Cine pierde la oricare dintre jocuri (bowling, ping-pong, biliard) trebuie să le facă cinste cu un rând celorlalți.

4. Jocuri de societate

Prin joc de societate ne referim la cele pe care le poți juca confortabil, pe o masă, precum Monopoly, Catan sau Activity. Acestea te ajută să îți dezvolți atenția la detalii, spiritul de echipă, dar și cel competitiv.

Ai opțiunea să mergi într-un bar/cafenea unde sunt disponibile aceste jocuri pe gratis sau să investești în cele care ți se par mai interesante. Îți vei da seama pe parcurs că dau dependență și îți vei dori să ai o seară de jocuri în fiecare săptămână.

5. Kart-uri

Majoritatea bărbaților sunt pasionați de mașini, de puterea și manevrabilitatea acestora. Dacă tu și prietenii tăi împărtășiți această plăcere, sigur vă veți distra la o întrecere cu kart-urile.

Verifică pistele disponibile în sau pe lângă orașul tău, este posibil să aveți nevoie de mașini ca să ajungeți acolo. La final va exista un scor cu punctajul de la fiecare tură, dar și per total.

Deși ieșirile obișnuite la bere sunt distractive, uneori e bine să încerci lucruri noi. Încearcă toate activitățile menționate mai sus ca să îți dai seama care este cea mai potrivită pentru grupul tău de prieteni.

Sursă foto: Shutterstock.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *