Brățările din frânghie nautică sunt un trend în continuare – află cum să le porți

Pentru cei care își setează ca obiectiv să urmeze trendurile, anul acesta se anunță a fi unul deosebit de interesant. În materie de accesorii se poartă, ca și până acum, eleganţa, ceea ce este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În atenția noastră sunt acum brățările, accesorii utile. Sunt poate printre favorite, pentru că au șansa să atragă privirile.

Sunt preferate brățările masive, cele cu design detaliat, printre altele. Cât despre culori, deja celebrul albastru clasic, anunțat a fi culoarea anului de către Pantone, este luat în vizor. Aparte de astfel de repere, în materie de bratari femei sunt favorite cele care au caracter versatil, cele care au un echilibru între formă, design și culoare și reușesc să iasă din anonimat, însă fără să exagereze.

Brățările Old Skipper, un must have al acestui an

Nu sunt neapărat o noutate, nu sunt recent lansate, ci mai degrabă un trend de continuitate – brățările de la Old Skipper au revoluționat cu stilul lor, fiind un concept total atipic. Nu sunt cu metale prețioase, ci aduc în prim plan ca element central frânghia nautică. Surprinzător am putea spune, însă atât de interesant, frânghia nautică împletită, răsucită, cu model diversificat a devenit definiția brandului Old Skipper. Combinată cu piele, cu charmuri, cu accente metalice la sistemul de închidere, frânghia nautică poartă cu ea un puternic simbol – ne poartă cu gândul la mare și infinita sa frumusețe, amintește de sezonul estival și nu numai, pune accent pe stilul relaxat ce sfidează rigorile clasice pentru că accesoriile prețioase nu trebuie să fie numai despre metale prețioase și pietre scumpe.

Astfel de brățări sunt considerate atemporale, sunt unisex, potrivite oricând și oricui. Mai ales pentru că sunt atât de diverse, cromatic și din punct de vedere al designului, pentru că sunt handmade și fiecare brățară în parte este originală, și-au câștigat statutul de must have. Așadar, în 2020 brățările de la Old Skipper sunt preferate a fi purtate. Se potrivesc inclusiv la stilul de fuziune, tot mai mult prezent în ultimul timp, cel casual și sport.

Cum porți brățările Old Skipper

Nu sunt atât de pretențioase încât să nu poată fi mixate și cu alte tipuri de accesorii și asociate la ținute dintre cele mai diverse. Brățările din frânghie nautică merg foarte bine cu ținute casual sau sport casual, precum și cu cele office sau smart casual.

Dacă vorbim despre cele care se înfășoară de două ori pe încheietura mâinii atunci ar fi bine să nu existe și alte tipuri de brățări purtate concomitent. Purtate alături de ceas sunt un mix din care ambele elemente au șanse să iasă în evidență. La fel de bine pot fi asociate mai multe tipuri de brățări Old Skipper, cu o singură condiție și anume cele două împreună să fie o armonie de culoare și tematică, în raport cu ținuta.

Pentru că Old Skipper și-a propus să vină cu altceva, brățările sub această marcă sunt negreșit interesante. Colecția Motorsport are în prim plan o mini jantă, accesoriu simbol pentru cei pasionați de domeniul auto, care joacă și rol de sistem de închidere. Colecția Aviator este pentru cei pasionați de zboruri, astfel că sistemul de închidere este sub formă de mini avion. În general, la brățările nautice de la Old Skipper sistemul de închidere poate fi o bridă sau o ancoră, la alegere, o excepție fac acele colecții în care accesoriul central este un simbol al pasiunilor diverse.

Femeile pot asocia o astfel de brățară și cu manichiura, mai ales când își doresc să pună un puternic accent pe culoare. În cazul celor care își doresc ca o brățară Old Skipper să fie acel accesoriu nelipsit din look-ul de zi cu zi sunt preferate culorile neutre.

Descoperă la www.oldskipper.ro  toată varietatea de astfel de brățări. Pentru el și ea nu sunt colecții separate, așadar alege matching style, brățări adorabile pentru amândoi, sfidând barierele clasice despre ce este prea feminin sau masculin în materie de astfel de accesorii. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *