Daniel Dimulescu „Un primar bun câștigă fluierând”

Referitor la angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, Daniel Dimulescu spune că părerea cetățeanului primează. Chiar dacă, în turul doi se vor asocia 2-3 partide care nu au candidat, un primar bun câştigă: „Nu am emoţii, pentru că noi, social-democraţii vom facem o campanie frumoasă la Mădulari, iar comunitatea va decide. Din această decizie a liberalilor, de angajare a răspunderii pentru proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin nu vor fi în avantaj doar liberalii, vom avea localităţii în judeţ unde social-democraţii vor câştiga, chiar dacă partidele mici vor face asocieri în turul doi. Un primar bun câștigă fluierând. Eu sunt convins că părerea cetățeanului primează, este mai concludentă decât a unei găști de partid care impune o persoană”, a precizat primarul social-democrat al localităţii Mădulari, Daniel Dimulescu.

Comuna Mădulari, noi investiții și lucrări în derulare

La Mădulari, în această perioadă vor începe branşările la reţeaua de apă existentă şi se va finaliza proiectul de asfaltare a drumurilor comunale în satul Bănţeşti, pe aproximativ 3 kilometri. Primarul social- democrat al localităţii Mădulari, Daniel Dimulescu este la primul mandat, şi spune că, tot ceea ce se vede în comuna sa reprezintă un standard de viaţă „normal”, de care comunitatea trebuie să beneficieze. După trei ani şi jumătate, de când a preluat frâiele administraţiei locale, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a realizărilor primăriei în acest sector şi spune că a fost o perioadă cu bune şi cu rele, dar cu realizări importante. S-au realizat proiecte începând de la reţeaua de apă și până la pietruirea drumurilor comunale, în special drumul comunal care face legătura cu localitatea Lungeşti, pe o lungime de trei kilometri, şi asfaltarea drumului comunal din satul Bănţeşti:

„O altă investiţie importantă este achiziţionarea unui tractor cu bani europeni, prin GAL. Folosim acest utilaj inclusiv iarna, la deszăpezire. Este prima achiziţie cu bani europeni. Tot la capitolul investiţii includem şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, în punctul Sub Peri, o lucrare care s-a executat la valoarea de 11 miliarde, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica, executată în anul 2016. Iluminatul stradal cu leduri economice este de asemenea o investiţie cu fonduri alocate din bugetul local. Astfel, întreaga localitate are iluminat stradal pe timp de noapte dus până la ultima casa. Avem introdusă în localitate și reţeaua de internet, tot până la ultima casă. La şcoala din centru s-a montat o centrală termică şi s-au construit grupurile sanitare în interior. Sunt doar o mică parte dintre proiectele de care sunt mândru”, a precizat primarul social-democratul al localităţii Mădulari, Daniel Dimulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *