Covalschi, chinuit de inghinali!

Echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăeşti este în plină perioadă de cantonament la Călimăneşti, iar marţi, 11 februarie, va disputa la Curtea de Argeş un test cu CS Afumaţi.

Viitorul Dăeşti este cazată la Motel Cozia, unde are are condiţii bune de pregătire, cazare şi masă. „Facem două antrenamente zilnic. Mulţumim celor de la Cozia pentru că ne permit să ne antrenăm pe terenul mare. Suntem în perioada de încărcare, să sperăm că ii avem pe toţi sănătoşi până la sfârşitul pregătirii” a anunţat antrenorul principal Gabi Mangalagiu.

Din lotul care a încheiat turul nu mai fac parte Horumbă, Dobre şi Lăzărescu, în timp ce I.Săraru s-a operat de ligamente şi va lipsi până în toamnă. Viitorul Dăeşti i-a adus în această iarnă pe Cristinel Matei (Chiajna), Vlad Mocioacă (împrumut Rapid), George Pătulea (U Craiova II), Mihai Deaconescu, Ştefan Covalschi (Flacăra Horezu)  şi Adrian Bărbuţi (împrumut CSM Slatina).

Dintre aceştia, fundaşul stânga Ştefan Covalschi are o situaţie specială, acesta suferind de dureri la inghinali, aceeaşi problemă care o avea şi la Horezu şi care l-a ţinut departe de teren. Cum Covalschi nu a rezistat la programul de cantonament de la Călimăneşti, acesta a plecat acasă, la Bucureşti, unde va urma un program de refacere care va dura minim o lună. Covalschi a semnat cu Dăeşti, dar, conform contratului, va fi plătit din momentul în care revine apt la antrenamente. „Pe mine m-ar ajuta Covaschi, este un jucător foarte bun, dar trebuie ca el să se pună pe picioare. Şi-a manifestat intenţia de a rămâne la noi, dar urmează să intre în programul echipei după tratamentul pe care îl va urma pentru inghinali şi devine apt de joc” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Vineri, pe 14 februarie, la încheierea stagiului de pregătire, Viitorul va disputa un test cu Cozia Călimăneşti. Pe 19 februarie, echipa condusă de George Popolan  va mai disputa un test cu Flacăra Horezu, iar ultimul amical al iernii va fi la Bradu, cu Vediţa Coloneşti, pe 29 februarie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *