Minerul Costești se pregătește de barajul cu campioana Dâmboviței

Liderul Superligii, Minerul Costeşti a efectuat primele transferuri al iernii, cele al atacantului Mădălin Bărzăgeanu (AS Mihăesti) şi Andrei Zotică (SCM Rm. Vâlcea).

Bărzăgeanu a fost junior la FC Oltchim şi a debutat la 17 ani la Liga 3. „Sper ca Bărzăgeanu să revină la forma din trecut. Zotică este un copil bun, muncitor, care va creşte de la meci la meci, mulţumim celor de la SCM pentru înţelegere” a anunţat antrenorul Ţeţe Vlădoi. Pe 21 februarie, Costeştiul va susţine un test cu Flacăra Horezu.

În altă ordine de idei, ieri s-au tras la sorți meciurile pentru „barajele” de promovare, Vâlcea fiind în Regiunea Sud-Vest, alături de Dolj, Olt, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa. Campioana Vâlcii va întâlni în dublă manșă campioana din Dâmbovița, un adversar accesibil, astfel că și anul acesta este un culoare de promovare favorabil. Dacă la Vâlcea, Minerul Costești conduce detașat, la Dâmbovița, trei echipe se luptă pentru titlul județean: Gloria Cornești (49 puncte), Roberto Ziduri (48 puncte), Gura Șutii (46 puncte). Manșa tur este programată la Vâlcea, iar returul la Dâmbovița.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00 – turul și 20 iunie 2020, ora 17:30 – returul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *