Horezu, victorie în testul cu Costeşti

Flacăra Horezu a învins azi cu 2-1 pe MInerul Costeşti, într-un amical disputat pe ploaie, la Brothers Sport Hub (fostul Stadion Oltchim).

Diferenţa de eşalon dintre Horezu (Liga a III-a) şi Costeşti (lider în Superligă) s-a făcut simţită şi pe teren. Senegalezul Mansour a deschis scorul în minutul 18, când a plecat în viteză printre apărarea Costeştiului şi finalizat cu un şut puternic. Tot Mansour a făcut 2-0 în minutul 49, cu un şut violent, din 16 metri. Costeştiul a redus din handicap în minutul 55, prin Preda, care a marcat cu un şut spectaculos de la 35 de metri, peste Denis Vlădoi, ieşit dintre buturi.

Flacăra a fost aproape de gol prin Cioablă, dar lovitura sa de cap a fost deviată de Ţeţe Vlădoi în bară. Antrenorul-jucător al Flacărei, Adi Popa a avut şi el o şansă bună, când a scăpat singur pe flancul drept, dar veteranul Vlădoi i-a ghicit execuţia. Tot experienţa portarului de la Costeşti s-a făcut simţită şi la ultima ocazie a jocului, avută de Cioablă. Tată şi fiu, Marius şi Denis Vlădoi au fost din nou azi adversari, după ce, în urmă cu o jumătate de an, au fost şi în joc oficial de cupă.

Pentru Flacăra, ultimul test al iernii va fi vinerea viitoare, cu Unirea Bascov, în timp ce Minerul Costeşti va juca marţi un alt amical cu cealaltă echipă vâlceană de Liga a III-a, Viitorul Dăeşti.

Minerul Costeşti: M.Vlădoi – Al. Chiripuş, Vladu, Zamfirescu, C.Păun – Mihalcea, Zotică, Traşcă, Vlad – Puşcatu, Bălţăţeanu. Au mai jucat: Bărzăgeanu, Mihăilă, Preda, Chelcea, Pătularu, Ciocotiu.

Flacăra Horezu: D. Vlădoi – Mihăescu, Cr. Munteanu, Bălan, Bârzichie – Ad. Popa, Olteanu, Precup, Georgescu –  Mansour, Cioablă. Au mai jucat: Grosu, Nistor, Simeanu, Stănică, Preda, Nuţă, Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *