Ion Vlădulescu: „Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie”

Localitatea Budeşti a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, datorită investiţiilor masive în infrastructura localităţii. Nu mai seamănă deloc cu mica localitate de acum patru ani. Drumurile se asfaltează, şcolile se modernizează, construcţii noi se ridică la tot pasul, este curăţenie, ordine publică, acestea sunt elementele definitorii ale localităţii. Budeştiul este astăzi una dintre localităţile cu cea mai mare viteză de dezvoltare din judeţ, fiind cea mai bună perioadă din istoria sa. A cunoscut un adevărat boom, în primul rând datorită agenţilor economici, care s-au dovedit a fi motorul dezvoltării economiei locale, deoarece au creat locuri de muncă şi au adus importante sume de bani la bugetul local prin taxe şi impozite. „Comuna Budeşti este una dintre localităţi din ţară unde şomajul este zero. Avem un parc industrial, iar agenţii economici sunt interesaţi de zona noastră, în vederea creării de noi locuri de muncă. Ne dezvoltăm pe zi ce trece, iar acest aspect este vizibil. Ideea este că toţi agenţii economici se lovesc de problema forţei de muncă, în sensul că nu mai există forţă de muncă pentru a putea acoperi cererea. Este o problemă, şi de aici porneşte totul, adică nici un investitor nu îşi dezvoltă o afacere în România dacă nu are siguranţa că poate să i se ocupe toate locurile de muncă pe care le creează. Mă gândesc la faptul că noul Guvern liberal va sprijini mediul economic, pentru că această dezvoltare înseamnă dezvoltarea României. Avem nevoie de investitori la nivelul localităţii şi judeţului Vâlcea. Crearea de locuri de muncă înseamnă competiţie, salarii mai bune şi bunăstare pentru populaţie. Asta însemnă sprijinirea mediului economic şi al mediului de afaceri”, a precizat primarul localităţii Budeşti, Ion Vlădulescu.

Ion Vlădulescu: „Localitatea atrage potenţiali investitori, de la mari societăţi până la agenţii imobiliare”

20 de euro costă metrul pătrat de teren la Budeşti. În ultimii ani, localitatea a cunoscut şi o explozie a investiţiilor în domeniul imobiliar. Astfel, s-a ajuns, în momentul de faţă ca un metru pătrat de teren într-o zonă bună a localităţii să se vândă şi cu 20 sau chiar 25 de euro: „Accesăm fonduri pentru dezvoltarea localităţii, iar comuna devine din ce în ce mai interesantă, pe zi ce trece, astfel încât atrage potenţiali investitori, de la mari societăţi până la agenţii imobiliare. Nu este o surpriză pe piaţa imobiliară faptul că preţurile terenurilor au crescut cu 8% faţă de anul trecut. Budeştiul este localitatea a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani, iar cetăţenii localităţii trebuie să ştie că ceea ce promit şi ceea ce am promis se va întâmpla la nivelul localităţii, chiar dacă se întâmplă mai târziu sau puţin mai greu. Se va face pentru că ştiu foarte bine ceea ce trebuie în localitate, ce nevoi au locuitorii şi ce investiţii sunt necesare pentru ca localitatea să se dezvolte aşa cum mi-o doresc. Am promis că Budeştiul va fi ce mai dezvoltată localitate, şi aşa va fi”, a preciza primarul localităţii, Ion Vlădulescu.

Gospodărirea eficientă a comunei, obiectivele principale ale primarului pentru următorul mandat

La Budeşti se construieşte foarte mult. Întreaga localitate este un şantier. Pe de o parte administraţia locală demarează lucrări ample pentru modernizarea infrastructurii, iar pe de altă parte se construiesc din ce în ce mai multe case în zonă. Primarul spune că Budeştiul va deveni comuna cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din judeţ, lucru care îi atrage ca un magnet spre această comună limitrofă inclusiv pe cei de la oraş. Altfel spus, localitatea Budeşti a cunoscut în ultimii ani una dintre cele mai spectaculoase transformări. Gospodărirea eficientă a comunei, a bugetului local şi, nu în ultimul rând, bunăstarea cetăţenilor localităţii sunt obiectivele principale ale primarului Ion Vlădulescu pentru următorul mandat. <Ć���ֆD|D: ���L;R�X��G`Y��I�؛n5y��4

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *