Una dintre cele 8 persoane confirmate cu coronavirus a fost declarată „vindecată”

La nivel judeţului, 348 persoane sunt în carantină instituționalizată, iar aproape 1576 mii în izolare la domiciliu

Vâlcea, 3  aprilie  2020 – Informare transmisă de Instituţia Prefectului

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul  persoanelor confirmate cu coronavirus în județul Vâlcea, de la izbucnirea pandemiei, este de opt, cu o persoană mai mult decât la precedenta informare de presă. 

Dintre acestea, până acum, o persoană a fost declarată vindecată și externată. 

În prezent, în centrele de carantină din județ se află 348 de persoane, dintre care 42 au fost carantinate în ultimele 24 de ore,  alte 1576 de persoane fiind în izolare la domiciliu.

De asemenea, până la această oră, la nivelul județului, au fost efectuate 241 de teste. Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii vâlceni au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în izolare la domiciliu, fiind controlate 1.041 de locații și 2.510 de persoane. 

Polițiștii și jandarmii au depistat, în același interval de 24 de ore, 138 de persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, acestora fiindu-le aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 171.000 de lei. Ieri, 2 aprilie, jandarmii vâlceni au efectuat opt misiuni de transport, în care au fost însoțite un număr de 72 de autovehicule. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *