Adi Stănică a fost năşit de Gabi Precup

Jucătorul Flacărei, Adi Stănică a organizat sâmbătă cununia civilă la Horezu, iar coechipierul său, Gabi Precup i-a fost naş.

Cununia lui Adi Stănică a fost prima „reunire” a jucătorilor horezeni după pandemia de coronavirus. Astfel, fericitul eveniment de la Horezu a fost oficiat chiar de către primarul Nicolae Sărdărescu, iar la sărbătorirea acestuia, pe lângă mire şi naş au mai participat localnicii Adrian Popa, Raul Nistor şi Radu Georgescu.  De altfel, Gabi Precup şi Adi Stănică au fost colegi şi la CSM Slatina. Pentru a marca așa cum se cuvine momentul special, Adi Stănică a încins o petrecere la Horezu. 

Altfel, în această perioadă, având deja două luni restanţe la jucători, conducerea clubului Flacăra negociază cu jucătorii reducerea salariilor.  Pentru a nu mai ajunge în situaţia de a avea restanţe, Flacăra îşi reduce bugetul de salarii, caz în care probabil că îşi va pierde câţiva titulari cu salarii mari pentru acest nivel. Deja este plecat din Treapt portarul Robi Popa, dar probabil că nici şi Gueye Mansour nu a mai rămâne în noile condiţii, cu salarii micşorate.

Liga a III-a se va relua la 29 august, iar echipa pregătită de Adi Popa şi Cristi Munteanu se va reuni după 1 iulie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *