Deputatul Vasile Cocoş: „PSD îşi va arăta dinamica şi forţa câştigând alegerile locale şi parlamentare”

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor demonstra dinamica şi forţa Partidului Social Democrat, cel mai important partid din România. Vomcâştiga atât alegerile locale, cât şi alegerile generale”, a spus deputatul Vasile Cocoş, preşedinte executiv al Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea, convins fiind că PSD va realiza un scor bun.

Declară că obiectivul principal al PSD Vâlcea în alegerile locale va fi să obțină cele mai multe mandate de aleși locali, iar Constantin Rădulescu să continue activitatea administrativă în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea fiindcă este un om cu experienţă administrativă şi politică, care întruneşte cerinţele cetăţenilor, un preşedinte devotat, care nu „sădeşte ură” printre cetăţeni. Are încredere în strategia politică a președintelui organizației PSD Vâlcea şi în capacitatea lui de a convinge vâlcenii că o garanţie a drumului corect al judeţului este realegerea preşedintelui Constantin Rădulescu:

„În aproape toate localitățile din județ, PSD va realiza un scor bun la alegerile locale. Am încredere în strategia politică a președintelui organizației PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. În seara zilei de 27 septembrie 2020, acesta va redeveni președintele Consiliului Județean Vâlcea cu un număr suficient de consilieri județeni. PSD îşi va arăta dinamica şi forţa câştigând alegerile locale şi parlamentare, și asta pentru că judeţul a atras, până în prezent, fonduri europene în valoare de 250 de milioane de euro, prioritare fiind proiectele de infrastructură rutieră. Pentru următorul mandat, pe masa de lucru a lui Constantin Rădulescu sunt peste 20 de proiecte viitoare privind dezvoltarea județului Vâlcea, în valoare de 100 de milioane de euro. Judeţul va avea toate drumurile județene modernizate, problema colectării şi depozitării deșeurilor rezolvată şi cele mai moderne spitale din regiune. În perioada 2016-2020, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reușit o performanță, fără precedent de la înființarea Consiliului Județean, în ceea ce privește kilometri de drumuri județene reabilitate într-un singur mandat. Aproximativ 330 de kilometri de drumuri județene sunt în curs de modernizare sau modernizați din bani europeni, fonduri guvernamentale și bugetul propriu. În cei patru ani, peste 142 de milioane de euro au fost investite în drumurile județene. Pentru următorul mandat, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, și-a propus reabilitarea întregii rețele de drumuri din județul Vâlcea”, a punctat deputatul Vasile Cocoş.

Deputatul Vasile Cocoş, economist de meserie, a subliniat faptul că nici un partid  nu are vreo șansă să dărâme PSD. „Lumea știe exact ce a făcut PSD, şi în primul rând faptul că România a avut cea mai mare creștere economică din Europa  în perioada Guvernului PSD. Mai mult, în primii trei ani de guvernare PSD, PIB-ul României a crescut cu 266 miliarde de lei, adică mai mult decât în 7 ani ai guvernărilor precedente, când PIB-ul a crescut cu doar 234 miliarde de lei. Produsul Intern Brut al țării a depășit în 2019, în premieră, 1000 de miliarde de lei, iar salariații ajunseseră, în 2019, la un număr record: peste 5,6 milioane, iar contractele de muncă active depășiseră 6,4 milioane”. Totodată, Vasile Cocoș a subliniat că PSD va câștiga alegerile locale, la nivel local, cu un scor câştigător.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *