Trașcă, al doilea ”miner” virusat

Minerul Costești ar fi trebuit să joace vineri, 18 septembrie (ora 17.00), la Sibiu, cu Viitorul Șelimbăr, principala favorită la câștigarea seriei, însă jocul a fost amânat după ce Trașcă a fost infectat cu Covid-19.

Minerul avea deja un jucător virusat de ceva vreme, pe Păun, iar Trașcă este al doilea jucător infectat cu Covid-19. Mijlocașul de bandă Claudiu Trașcă (35 ani) și-a făcut singur testul, după ce a acuzat simptome specifice pentru coronavirus. În urmă cu nouă ani, Trașcă a jucat și în Liga I, pentru Gloria Bistrița.

Oficialii echipei vâlcene au anunțat că DSP Vâlcea le-a interzis să mai facă deplasarea la Șelimbăr. În fotbalul românesc sunt însă multe cazuri asemănătoare și echipele, deși au avut și jucători pozitivi, au jucat cu jucătorii testați negativ. Astfel, Costești a trimis o solicitare în acest sens la FRF, cerând amânarea jocului, semn că și Minerul a dorit acest lucru.

Săptămâna viitoare, Minerul Costești va efectua o nouă testare Covid-19, necesară pentru a continua jocurile din Liga a III-a. Conform protocolului de disputare a competițiilor, echipele trebuie să facă teste din două în două săptămâni

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *