Scrisoare deschisă a primarului Gheorghe melente la final de mandat

Stimaţi locuitori ai comunei Drăgoești ,

Mă prezint din nou în fața dumneavoastră̆, solicitându-vă încrederea şi sprijinul pentru a putea continua ceea ce am început împreună, în urmă cu 8 ani.

În cei 8 ani, cât am condus Instituţia Primăriei Dragoești, prin muncă, implicare și devotament am dovedit că și localitatea noastră poate să prospere și, cu siguranță, a ieșit din anonimat.

Astăzi, când se desfăşoară alegerile pentru funcţia de primarl al comunei Dragoești, mă simt mai pregătit ca oricând pentru a conduce destinele acestei comunităti în următorii 4 ani. Pentru realizarea acestei dorinţe îmi propun să avem gaze naturale la toate locuințele din Dragoești, asfalt, apă şi canalizare până la ultima casă de pe fiecare stradă, o şcoală unde toţi copiii să fie mândri că învaţă, o localitate curată, cu trotuare, locuri de joacă și spatii vezi curate. Vreau ca Dragoeștiul să fie familia mea şi a tuturor locuitorilor deopotrivă.

Candidatura mea şi a echipei mele de consilieri pe listele Partidului Național Liberal poate fi, în actuala conjunctură, o mare oportunitate pentru Dragoești, unul dintre obiectivele pe care mi-l asum fiind acela de a accesa fonduri europene, precum şi fonduri de la Bugetul Naţional, pentru modernizarea şi dezvoltarea durabilă a comunei noastre într-un mediu curat şi protejat.

În acelaşi timp, voi milita să îndestulez bugetul local prin atragerea de investitori pentru crearea unor surse bugetare locale noi, precum şi dezvoltarea celor existente, fără mărirea taxelor şi impozitelor contribuabililor, fie ei persoane fizice sau persoane juridice. Realizând acest deziderat vom asigura, pe de o parte, mai multe locuri de muncă, iar pe de altă parte finanţarea sustenabilă a investiţiilor necesare localității noastre.

În măsura în care veţi aprecia că persoana Gheorghe Bebe Melente poate prezenta garanţiile necesare acordării votului dumneavoastră, vă rog să vă prezentaţi la urne pe data de 27 septembrie 2020 şi să votați poziția 4 pe buletinul de vot, SĂGEATA , respectiv candidaţii Partidului Național Liberal.

Cu devotament, al dumneavoastră, Melente Gheorghe (Bebe).

Material comandat de Partidul Naţional Liberal, cod AEP 21200012, executat de SC INFOTOUR SRL

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *