Claudia Banu: „Politica făcută de oameni capabili este singura cale prin care ne putem dezvolta”

Despre Claudia Banu se poate spune că este genul politicianului nou, cu o carieră solidă în spate, o femeie de succes, cu un parcurs profesional fără cusur. Pe scena politică este catalogată ca fiind un candidat incomod pentru adversarii politici pentru că nu îi lipseşte carisma, aptitudinile de comunicare, completată de experienţă politică şi notorietate. La alegerile locale a fost un pilon important pentru PNL Vâlcea, devenind în scurt timp unul dintre actorii principali al politicii liberale vâlcene. Claudia Banu deschide lista pentru Senatul României, iar proiectul său pentru vâlceni este acela de a aduce un plus de valoare judeţului şi de a acorda atenţie deosebită nevoilor tuturor cetăţenilor, pentru că judeţul Vâlcea are nevoie de o nouă viziune şi de o reaşezare economică construită pe o infrastructură durabilă. Prezenţa unei femei pe lista liberalilor vâlceni dă o anumită greutate, iar candidata pe primul loc de la Senat din partea PNL Vâlcea spune că o responsabilizează faptul că liberalii vâlceni i-au acordat girul pentru acest onorabil loc:

 „A face politică înseamnă să te implici, să faci tot ce poţi încât să ajuţi oamenii, fără să aştepţi nimic în schimb. Din punctul meu de vedere aceasta este definiţia pe care am aplicat-o şi în cariera profesională, reuşind să fac lucruri importante în viaţă, pentru mine, dar şi pentru mulţi oameni. Primul loc la Senat este un loc onorabil, care mă responsabilizează şi, cu siguranţă, voi face tot ceea ce este posibil să mă ridic la nivelul aşteptărilor cetăţenilor judeţului Vâlcea”, a punctat preşedinta PNL Râmnicu Vâlcea, Claudia Mihaela Banu, candidata PNL Vâlcea pentru Senatul Românei.

Claudia Banu are experienţă, cunoştinţele necesare şi dorinţa de a realiza transformări în domeniul legislativ. Poate contribui la elaborarea unor legi corecte, clare, şi asta fiindcă, prin meseria pe care o practică, înţelege riscurile aplicării unei legi prost scrise, fără claritate, cu erori grosolane şi cu potenţial ridicat de a crea o tulburare însemnată întregului mecanism: „Politica este privită cu multă suspiciune de cetăţeni, nu au fost mulţi tentaţi să intre pe un astfel de post pentru că se ştie veşnica expresie, „politica este o mizerie, o mocirlă”. Dar eu sunt convinsă că politica făcută de oameni capabili este singura cale prin care ne putem dezvolta. Liberalii vor reuşi să convingă cetăţenii judeţului Vâlcea, fiindcă votul din 6 decembrie reprezintă o mare etapă. Vâlcenii vor alege continuitatea şi oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă”, afirmă Claudia Banu.

Claudia Banu: „Vă reasigur de faptul că voi rămâne un aliat al Vâlcii în drumul său spre evoluţie, modernizare şi spre integrare europeană”

Claudia Banu este o persoană liberă în gândire, are o profesie liberală, pentru care onoarea şi dorinţa de a face performanţă sunt valori importante, iar recunoaşterea obţinută pentru munca depusă este elementul care îi motivează paşii în carieră:

„Am căutat întotdeauna soluţii pentru oameni, când mi-au cerut sprijinul. Au contat zâmbetele şi mulţumirea acestora, nu puţine. Pentru că mi-au dovedit faptul că prin respect, implicare şi credinţă, putem crea lucruri extraordinare.

Vreau sa dau un alt curs Vâlcii şi condiţiei femeii din Romania. Copiii noştri au dreptul să aibă şcoli sigure, au dreptul la un oraş care să le ofere şansa, aproape inexistentă, a unor locuri de muncă, au dreptul să studieze într-un judeţ modern, cu tehnologii şi aplicaţii actuale, au dreptul ca părinţii lor, prietenii şi cei din jur să fie mândri că sunt acasă, la Vâlcea. Judeţul nostru poate fi o zonă de interes turistic internaţional, doar aşa vom atrage noi fonduri europene pentru dezvoltare, doar aşa vom sprijini comunitatea. Cred în valorificarea resurselor naturale incredibile ale acestui judeţ şi sunt gata să vă ascult din nou. Voi fi în aceste zile alături de voi, în judeţ, pentru a-mi spune cum vom merge mai departe, altfel. Sunt gata să reprezint dorinţele voastre în Parlament. Vă reasigur de faptul că voi rămâne un aliat al Vâlcii în drumul său spre evoluţie, modernizare şi Europa. Mai este un singur pas, şi trebuie să îl facem pe 6 decembrie, păstrând credinţa că vom putea fi şi mai buni”, afirmă Claudia Banu.

Cu atitudine pozitivă şi constructivă, Claudia Banu afirmă că este convinsă că vâlcenii vor alege continuitatea şi oamenii care au realizări, care nu le-au făcut cetăţenilor promisiuni, dar care le-au fost alături în această perioadă dificilă.

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea

CMF 11200025

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *