Recompensarea personalului medical din spitalele subordonate Consiliului Județean Vâlcea

Personalul medical din unitățile subordonate Consiliului Județean Vâlcea va fi recompensat prin stimulente financiare.

În paralel cu lucrările de modernizare a spitalelor vâlcene, ne preocupăm și de recompensarea personalului medical care lucrează în aceste unități.

Așa cum am procedat și în anii trecuți, și în acest an, în prima ședință a CJ Vâlcea, voi propune acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din spitalele aflate în subordonarea CJ Vâlcea. Plata stimulentelor se va face lunar, în limita a două salarii minime brute pe țară, a căror finanțare este asigurată din veniturile proprii ale fiecărei unități spitalicești, cu încadrarea în bugetul aprobat. Consider că aceste stimulente financiare vor constitui o recompensă pentru efortul suplimentar făcut, în această perioadă complicată, de cadrele medicale vâlcene. a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Discuții de modernizare a ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea

Luni dimineața, 25 ianuarie 2020, s-a discutat situația lucrărilor pentru modernizarea ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea. Lucrările vor fi realizate dă către un antreprenor.

„Am stabilit astăzi cu antreprenorul care va efectua lucrările de modernizare a ambulatoriului un grafic de lucrări care să cuprindă, în primă fază, construirea noii clădiri și reabilitarea subsolului clădirii existente. Estimăm demararea propriu-zisă a lucrărilor la jumătatea lunii februarie. „ a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *