Alt record stabilit de vâlceni – amenzi în valoare de 56.000 de lei într-un singur weekend

În weekend-ul din 5-7 februarie, polițiștii vâlceni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acțiunile au fost realizate de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P. și I.T.M.

Au fost legitimate 4.300 de persoane, 644 de mijloace de transport în comun au fost verificate și la 391 de societăți comerciale autoritățile au verificat cum vâlcenii respectă sau nu regulile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

În acest week-end, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, prin organizarea de acțiuni punctuale și efectuarea de controale inopinate.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 453 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 53.100 de lei, dintre care, 404 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, 42 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie și 7 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor polițiștilor vâlceni, în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate, zilnic, pe raza întregului judeţ. ” au declarat autoritățile pe site-ul I.P.J Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *