Ildiko Barbu, antrenor cu portarii la naționala de senioare!

Fostul goalkeeper de la Oltchim, Ildiko Kerekeș Barbu (45 de ani) va îndeplini rolul de antrenor cu portarii atât la SCM Rm. Vâlcea, cât și la naționala de senioare.

După ce, anul trecut a fost antrenor cu portarii la naționala de tineret, Ildiko Barbu a făcut pasul spre naționala de senioare.

Pe lângă Adrian Vasile și Bent Dahl, în staff-ul naționalei de senioare a fost cooptată și Ildiko Kerekes Barbu. Fosta internațională va fi antrenor cu portarii până la sfârșitul acestui an și în va înlocui pe Jaume Fort Mauri.

Prima acțiune la lotul de senioare pentru Ildiko Barbu va fi turneul din Spania, unde selecționerul Adrian Vasile și staff-ul său vor face o primă evaluare în perioada 6-12 iulie. Naționala va aborda turneul final din decembrie din Spania fără Cristina Neagu și fără Denisa Dedu, două jucătoare cheie. Până atunci, însă, lotul B al României va disputa în iulie două amicale cu Spania.

Este o mare onoare pentru mine, dar în același timp și o mare responsabilitate. Voi fi 100%, din punct de vedere profesional pentru naționala României. Avem portari valoroși la națională, avem portari tineri și de perspectivă și la echipa de club” a declarat Ildiko Barbu.

De la SCM Rm. Vâlcea vor merge în iulie la Castellon două jucătoare tinere, Daciana Hosu și Daria Bucur, alături de Ildiko Barbu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *