Ionuț Stoica: ”Sunt multe amintiri frumoase de la Vâlcea”

Vâlceanul Ionuț Stoica (33 ani) a fost jucător de bază la Hermannstadt, pentru care a strâns 33 de meciuri în ultimul sezon. Din păcate, echipa sibiană a retrogradat în eșalonul secund, după un ”baraj” în care era mare favorită, cu Mioveni, meciuri în care vâlceanul a fost doar rezervă.

După patru ani la Sibiu, dintre care trei ani la Liga 1, fundașul central își dorește să continue la aceeași echipă, care are programată reunirea pe 22 iunie. ”Sibiu este a doua casă pentru mine. Nu conștientizez nici azi că am retrogradat. Eu am contract în vigoare cu Hermannstadt”.

Ionuț Stoica a început fotbalul la FC Oltchim, apoi a evoluat ani buni la Damila Măciuca și CSM Rm. Vâlcea. ”Sunt multe amintiri frumoase și mulți oameni cu care încă păstrez legătura. Printre amintirile frumoase, rememorez meciul care ar fi putut să ne ducă în Liga 1, cel cu CSU Craiova, din Zăvoi. Nu am mai primit oferte din zona Vâlcii în ultimii ani”.

Fotbalistul vâlcean nu a luat încă o decizie în privința viitoarei cariere, după ce va renunța să mai joace.  ”Momentan, nu m-am gândit la acel moment. Îmi doresc să joc cât mai mult. Probabil însă că și după ce mă retrag, voi rămâne tot în domeniul fotbalului” .

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *