Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Întâlnire de infrastructură rutieră la Vâlcea: Cristian Buican, Dan Vîlceanu și Florin Cîțu

Ieri, 23 septembrie 2021, a avut loc o întâlnire la Instituția Prefectului Vâlcea cu premierul României, Florin Cîțu, ministrul finanțelor, Dan Vîlceanu, care au fost găzduită de liderul liberal vâlcean Cristian Buican. Aceștia au discutat despre importanța zonei Oltenia, Cristian Buican punctând faptul că există asigurări primite de la guvern în legătură cu infrastructura zonei pe viitor.

Am avut astăzi o întâlnire împreună cu domnul prim-ministru, ministrul de finanțe și alți parlamentari din Oltenia pentru a discuta importanța zonei în infrastructura ce se va construi în următorii ani. Am primit asigurări atât de la prim-ministru, cât și de la ministrul de finanțe că proiectele pe care noi le considerăm importante în viitor pentru dezvoltarea Olteniei vor fi finanțate.” a transmis liderul vâlcean, Cristian Buican.

Premierul României a declarat că Tigveni-Râmnicu Vâlcea și Calafat-Lugoj sunt proiecte importante în zona Oltenia și asigură faptul că se vor construi în timp util.

În primul rând este vorba despre Tigveni-Râmnicu Vâlcea, unde am venit să vă spun clar că aici va fi drum expres. Așa cum drumul a fost expres în varianta inițială, va deveni fix acest lucru și va avea și finanțare. O altă discuție a fost tronsonul Calafat-Lugoj. Lucrăm să scurtăm perioada de 4 ani care ni se pare că este prea lungă, așa cum am vorbit și cu ministrul de finanțe, Dan Vîlceanu. Acest tronson trebuia să fie gata la finalul anului, însă înțeleg că o să fie gata abia anul viitor. Am avut și o discuție politică înainte de ziua de sâmbătă și am văzut că Oltenia susține moțiunea România Liberală. ” a transmis premierul României, Florin Cîțu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *