Dăești s-a despărțit de Neacșu și Preda

Viitorul Dăești a mai anunțat ieri că a reziliat acordurile cu doi jucători, atacanții George Neacșu și Sebastian Preda.

Liderul Seriei a VI-a din Liga a III-a, Viitorul Dăești s-a despărțit ieri de George Neacșu și Sebi Preda, jucători care au acumulat minute bune în prima parte a sezonului.

Sebi Preda (20 ani) venise în urmă cu un an la Fedeleșoiu, de la Flacăra Horezu. Juniorul vâlcean s-a operat recent la nas de deviație de sept, dar perioada de recuperare este scurtă.

George Neacșu era cel mai vechi component al echipei de la Fedeleșoiu, unde activa din 2017, cu o pauză de jumătate de an, cât a jucat la Budești pentru AS Rm. Vâlcea 2016.

Cu siguranță, Neacșu și Preda vor fi vizați de celelalte echipe vâlcene de Liga a III-a, Flacăra Horezu și Minerul Costești. Angajat ca polițist și fiind în anul III de studii la Universitatea Constantin Brâncoveanu, George Neacșu nu ia în calcul să părăsească județul Vâlcea.

”Voi merge la Horezu sau Costești. Fotbalul este pe planul secund în viața mea, am un job, sunt și student. De multe ori, veneam din schimbul de noapte, dormeam 2-3 ore și apoi mergeam la antrenament” a spus George Neacșu. Dăești s-a mai despărțit în această iarnă de Roșianu (Costești), Deaconescu și Bunescu.

Echipa vâlceană a terminat cantonamentul centralizat de la Hotel Livadia din Olănești și mâine va disputa primul test al iernii, cu Cozia Călimănești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *