CNE Rm. Vâlcea a câștigat disputa cu Reșița

Într-un joc contând pentru etapa 14 din Seria B a Diviziei A de handbal feminin, CNE Rm. Vâlcea a câștigat sâmbătă, în Sala Energetic, 30-24 (14-12) cu CSU Reșița.  Din echipa vâlceană a lipsit Diana Lixăndroiu, care este accidentată, iar din lot au făcut parte și patru junioare 2 (născute în 2006).

Antrenoarea junioarelor de la CNE Rm. Vâlcea, Mia Rădoi spune că echipa sa nu se concentrează total la jocurile care par mai facile. ”Un meci care trebuia să fie ușor, l-am făcut noi greu. Nu știm, deocamdată, să ne concentrăm la meciuri mai ușoare. Se pare că ne plac meciurile cu miză, cu adversari puternici și nu e un lucru rău, dar dacă vrem respect, trebuie să ne facem respectate. Fiecare adversar trebuie tratat cu maximă seriozitate. Mă bucur pentru victorie, pentru colectiv, pentru atmosfera din cadrul echipei. Ne așteaptă un meci foarte greu la Oradea și sper ca programul de jocuri din perioada viitoare să ne protejeze de accidentări. Mai ales ca săptămâna viitoare, unele  fete sunt convocate la loturile naționale. Suntem la foc continuu, dar așa creștem în valoare” a spus Mia Rădoi, fosta mare jucătoare a Oltchimului și a naționalei.

După victoria de sâmbătă, CNE a urcat pe locul 4, cu 22 de puncte din 11 jocuri. Echipa vâlceană este la egalitate de puncte cu locurile 2 și 3, CSU Cluj și Gloria Bistrița II, dar are un joc mai mult disputat. Seria este dominată de CSM Tg. Jiu, care se îndreaptă cu pași mari spre promovare. În runda următoare, CNE Rm. Vâlcea va juca în deplasare la ocupanta locului 5, CSU Oradea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *