Flacăra Horezu, punct de moral la Roșiori

Flacăra Horezu s-a întors neînvinsă de la Roșiori, scor 2-2, un rezultat de moral pentru echipa pregătită de Narcis Enăchescu.

Aflați cu cuțitul la os, olarii au deschis scorul la Roșiori încă din minutul 1, prin Ion Marian, care a reluat puternic din careu, după ce portarul apărase inițial lovitura sa de cap. Teleormănenii au egalat dintr-o fază fixă, în minutul 15, prin M. Matei. În partea secundă, în minutul 61,  Bîrzan a punctat pentru 2-1. Sporting a marcat pentru 2-2 în minutul 85, tot după o fază fixă, un corner, prin Cochintu.

”Trebuia să luăm trei puncte am condus de două ori, am avut jocul în mână. Din păcate, avem aceleași probleme, primim foarte ușor goluri din faze fixe. Nu ne ajută cu nimic punctul obținut. Păcat pentru joc, pentru eforturile noastre, care au fost anulate de aceste neatenții. Mergem înainte, urmează play-out-ul, alte 10 meciuri, din care trebuie să obținem cât mai multe puncte, să ne putem îndeplini obiectivul. Avem și probleme de lot, Georgescu s-a accidentat la genunchi în meciul trecut, Trașcă a fost răcit, Dobre accidentat, Simeanu, la fel, mulți jucători au fost cu viroze respiratorii. Ion Marian este pe antibiotice. Sperăm ca până la meciul viitor să se recupereze total cei cu probleme medicale, să se poată antrena, să fie la capacitate maximă” a spus Narcis Enăchescu.

Primul joc al Flacărei în play-out este la Filiași. ”La Filiași este un teren pe care se poate construi, unde putem juca, dar important e să nu mai facem cadouri adversarilor, să nu mai primim goluri așa ușor”, a spus Narcis Enăchescu, antrenorul Flacărei.

Flacăra: Petrișor – Vladu, Diaconescu, Ciortan, Pătulea – Comănescu, Ivan – Bîrzan, I. Marian, Bote –  Butoiu. Au mai jucat: Fl. Sandu, Dobrin și Nistor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *