PSD Vâlcea a derulat o campanie de verificare a sănătății populației și o ședință de birou politic în Băbeni

PSD Vâlcea s-a reapucat de activitatea în teren, ajungând de data aceasta la Băbeni. În oraș au derulat o nouă acțiune a campaniei „PREVENIM, PENTRU SĂNĂTATE!” care are scopul de a verifica periodic starea de sănătate a populației.

„Faptul că vâlcenii sunt dornici să-și verifice starea de sănătate și vin în număr mare la cortul pe care l-am amplasat în acest scop arată că această acțiune pe care o facem pentru sănătatea vâlcenilor este una benefică. O felicit și îi mulțumesc Mihaelei Mirea, pentru inițiativă și pentru modul cum coordonează această acțiune socială, doamnei subprefect Florentina Călin, care este mereu prezentă la aceste acțiuni, dar și tuturor colegilor din PSD și din orașul Băbeni, pentru implicare și suport.

Este o acțiune de suflet, pe care o facem pentru vâlceni, pentru că, atunci când vine vorba de sănătate, este mai bine să previi, decât să tratezi. Le doresc multă sănătate tuturor vâlcenilor, iar noi vom continua această campanie și în alte localități din județ.” a transmis președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

La Băbei PSD Vâlcea a organizat și o ședință de birou politic

Conducerea PSD Băbeni s-a reunit în cadrul ședinței Biroului organizației orășenești, având pe ordinea de zi primirea de noi membri în partid. De asemenea, membrii s-au ocupat și de măsuri interne pentru întărirea organizațiilor locale ale orașului Băbeni.

În cadrul ședinței au fost prezenți: Constantin Rădulescu- președinte PSD Vâlcea, Florian Marin- secretar executiv al PSD Vâlcea, Daniela Oteșanu- deputat PSD , Adrian Bușu- consilier județean PSD, Ion Antonescu- președinte PSD Băbeni, Ștefan Bogdan-primar al orașului Băbeni, precum și ceilalți membri ai Biroului. S-a stabilit ca, în cel mai scurt timp, să se desfășoare conferința organizațiilor TSD Băbeni și a OFSD Băbeni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *