Viceprimarul Pîrvulescu, despre construirea unei noi fabrici în Sibiu: „Nu vă speriați. Investiția nu este în Râmnicu Vâlcea”

Viceprimarul orașului Râmnicu Vâlcea a postat recent pe pagina sa oficială de Facebook câteva cuvinte critice adresate lui Mircia Gutău, vorbind despre o investiție de 23 de milioane de euro din Sibiu care ar aduce 500 de noi angajați.

„Nu vă speriați. Investiția nu este în Râmnicu Vâlcea, ne-a ferit Dumnezeu, sau mai degrabă ” D-zeul” local. Lăsând ironia la o parte, rămâne doar o senzație de frustrare și tristețe. Probabil odată cu investițiile noi din Sibiu încă un grup de tineri din Vâlcea își vor alege alt oraș.” a transmis viceprimarul liberal, Virgil Pîrvulescu.

Virgil Pîrvulescu spune, prin declarația de pe rețeaua socială, că responsabilul pentru lipsa unor investiții de acest fel ar fi Mircia Gutău, intitulat de viceprimar ca D-zeul local.

Investiția din Sibiu se referă la faptul că pe un teren cu o suprafață de peste 55.000 de mp, firma IFM a început ridicarea unei noi fabrici în Zona industrială vest a Sibiului. Această investiție ar genera 500 de locuri noi de muncă. În cadrul evenimentului de punere a pietrei de temelie a noii fabrici a fost îngropată și o capsulă a timpului.

Planul fabricii IFM. Sursă foto: Turnul Sfatului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *