Horezu pierde derby-ul salvării

La debutul lui Lucian Giurcă pe bancă, Flacăra Horezu a pierdut vineri, pe ”Extensiv”, 0-1 cu Universitatea Craiova II. Disputa a contat pentru etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 3, seria 6.

Alb-albaştrii au marcat în minutul 55, prin David Ciolacu, după un corner, cu un șut de la 16 metri, la colțul din stânga al porții. Olarii au avut cele mai mari ocazii pe final. Astfel, în minutul 89, I. Marian a tras în plasa laterală, din unghi greu. În prelungiri, Nistor a câștigat prim planul în duelul cu un fundaș al gazdelor, dar a tras în portarul Rusu.

Astfel, Flacăra a rămas țintuită pe penultimul loc, la cinci puncte de Universitatea II, iar șansele de salvare se reduc drastic. Horezenii sunt victima unei campanii de achiziții slabă făcută mai întâi în vara anului trecut, apoi a uneia foarte slabe în iarnă.

Mai sunt șapte etape de disputat din play-out și pentru a se salva, Flacăra trebuie să recupereze cinci puncte față de ocupanta locului 8, Universitatea II.

Flacăra Horezu: Petrişor – Marian, Ciortan, M. Diaconescu, Fl. Sandu – Vladu (Nistor 66), Comănescu (Ivan 50) – Arthur Reis (Dobre 73), Bîrzan, Traşcă – Butoiu (Dobrin 73).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *