Energetic a cucerit argintul la junioare 1!

Echipa Colegiului Național Energetic Rm. Vâlcea a câștigat medalia de argint la Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare 1, care s-a desfășurat la Cisnădie.

În finala mare a Campionatului Național Valoare junioare 1, Energetic a pierdut, duminică, cu CSM București, scor 21-32, însă vâlcencele merită toate felicitările pentru un sezon excelent, încununat cu medalia de argint!

Echipa antrenată de Ionel Gheorghe și Stăncuța Guiu a ocupat locul 2 în Grupa B a turneului final Valoare al Campionatului Național de la Cisnădie. Energetic a câștigat disputele cu Activ Prahova Ploiești (35-22)  și CSM Galați (28-25) și a pierdut derby-ul cu CSM București (22-34). Sâmbătă, în semifinale, Energetic a învins pe CSS 2 Baia Mare cu 36-35 și și-a asigurat o medalie!

În finala de duminică, de la Cisnădie, Energetic a jucat de la egal la egal cu CSM București în prima repriză, însă echipa din Capitală s-a desprins în câștigătoare în partea secundă. Pe lângă medaliile de argint, fetele de la Energetic au primit și premii individuale.

Astfel, Diana Lixăndroiu a fost desemnată cel mai bun inter stânga al turneului, iar Noemi Mezei cel mai bun pivot. De remarcat că scheletul echipei Energetic este reprezentat de junioarele de la Centrul Național de Excelență de la Rm. Vâlcea, pregătite de Mia Rădoi și Ildiko Barbu. Iar colaborarea bună dintre Energetic și Centrul Național a adus un rezultat excelent, argintul la juniori 1, maxim ce se putea obține în acest sezon.

În sezonul trecut, o altă echipă echipă vâlceană, Chimia a câștigat tot argintul la junioare 1, fiind învinsă în finală de Corona.

LOT ENERGETIC RÂMNICU VÂLCEA

PORTARI: Mara-Teodora ZAHARIA, Denisa-Paula EMILI, Alina-Nicoleta FLORESCU;

LINIA DE 9 METRI: Narcisa-Ingrid ANDRONACHE, Andreea DINA, Alexia-Maria FÎRTĂȚESCU, Elena-Ștefania DUMITRAȘCU, Bianca-Ștefania NEACȘU, Alexandra ADAM, Diana LIXĂNDROIU;

EXTREME: Maria-Alexandra TUCAN, Florentina Bianca Amalia BUTALIU, Elena-Bianca PÎRCĂLĂBESCU, Maria-Patricia TÂMPLARU, Vanessa Leona PREDESCU, Cristina-Maria VEGHEANU;

PIVOȚI: Maria-Noemi MEZEI, Patricia-Nicoleta MLECOV.

ANTRENOR PRINCIPAL: Ionel GHEORGHE.

ANTRENOR SECUND: Stăncuța GUIU.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *