Concurs de ciclism caritabil Băile Govora

Final de concurs caritabil „𝐏𝐞𝐝𝐚𝐥𝐞a𝐳𝐚̆ 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐄𝐢 – 𝐏𝐞𝐝𝐚𝐥𝐚̆𝐦 𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, prin reprezentantul său legal Mihai Căldăraru, director executiv și 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢ei 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐞𝐲𝐚&𝐘𝐫𝐢𝐬”, MTB 2022 Govora. Începută ca un vis, povestea concursului a devenit realitate din nou în data de 14.08 2022, la Băile Govora.

Proiectul era inclus în portofoliul Direcției Generale de Asistență Socială România, Asociația Cataleya / Yris, astfel încât, împreună cu Cicloturism Vâlcea – CTV, Primăria Băile Govora a fost organizat concursul, având ca ingrediente cel mai curat aer din Europa, cel mai mare Parc Balnear din Romania, cea mai frumoasa alee de cură terapeutică din pădurea Silva, totul pentru a o ajuta pe Elena, o fetiță nevăzătoare din Mihăești.

Au fost implicați în organizarea evenimentului voluntarii asociațiilor organizatoare , comunitățile locale, tinerii și sportivi de pretutindeni , decorul pentru acest eveniment  nefiind ales întâmplător.

Pădurea de la Gâtejești , chiar dacă este încadrată în zonă de foioase, de deal , la circa 500 de metri altitudine, oferă porțiuni de push bike, adrenalină, o panoramă superbă asupra Govorei , silvoterapie, peisaje idilice, un pachet de turism verde , sustenabil,  care poate fi marcat ca un ghid de bune practici și pentru alte locuri cu elemente și indicatori turistici, sportivi, de orientare turistică. S-au strâns 2100 de lei la urna de donații, bani care vor fi folosiți pentru a fi transferați în contul Elenei pentru recuperare medicală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *