Juniorul Dragoș Popa și finlandezul Tiihonen au ajuns la Fedeleșoiu

Echipa de Liga a III-a Viitorul Dăești s-a despărțit de Cioablă și a adus doi jucători noi, pe juniorul Dr. Popa și un mijlocaș finlandez, Onni Tiihonen.

Viitorul Dăești nu are un start bun de sezon, echipa pregătită de Călin Cojocaru fiind eliminată din cupă în prelungiri la Horezu, apoi cedând clar, 0-3 la Alexandria, în etapa a doua a sezonului regular din Seria 6 a Ligii a III-a.

Astfel, conducerea clubului a anunțat și primele măsuri. Atacantul Florin Cioablă (26 ani) și-a reziliat de comun acord contractul. În locul său, Viitorul a adus un atacant de la Universitatea Craiova II, pe Dragoș Popa, care este junior. În plus, de ieri a ajuns la Fedeleșoiu și un mijlocaș central cu profil defenisv, finlandezul Onni Jalmari Tiihonen, care a evoluat ultima dată în prima ligă din Insulele Feroe, la Argja Boltfelag. Tiihonen este singurul jucător finlandez din ligile inferioare din România.

”I-am  adus pe cei doi să ne ajute, Dragos Popa este tânăr, puternic, de perspectivă, care cu siguranță dacă va fi serios, va ajunge jucător foarte bun. Avem nevoie de atacant, mai ales că este și junior și sper să se acomodeze repede, mai ales că este pus la punct cu pregătirea fizică. Finlandezul este profil defensiv, puternic, dar trebuie să ne edificăm cu pregatirea fizică, pentru că abia a ajuns”  a anunțat antrenorul Călin Cojocaru.

Călin Cojocaru: ”Încerc să fac o echipă de caracter!”

În primele jocuri oficiale, Viitorul nu a putut conta pe patru jucători de bază, Saleh și Wilfred așteptând încă viza de ședere, în timp ce Samson și Vasile sunt acccidentați. Cei patru au jucat constant în amicalele din această vară, iar antrenorul Călin Cojocaru spune că absența lor cântărește mult.

”Sunt nemulțumit și de joc și de rezultate, în perioada precompetițională am pregătit o anumită formulă de joc care a dat roade și am etalat și un joc bun, iar în jocurile oficiale a trebuit să reconstruim. Trebuie să fim puternici, toată echipa, să creștem de la meci la meci, eu am mare încredere în băieți, sunt de caracter și încerc să fac o echipă de caracter! Cu siguranță, băieții au calitate și sunt convins că vom face lucruri frumoase și vom răsplăti conducerea clubului, care ne-a oferit condiții bune” a mai spus tehnicianul Dăeștiului.

În etapa a treia a Seriei 6, Viitorul Dăești va întâlni vineri, de la ora 17.00 pe Sporting Roșiori, într-un duel a două echipe care vizează intrarea în play-off.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *