Scrimerii de la CS Chimia au câștigat trei medalii la Cupa ”Atlas Invictus”

Scrimerii de la CS Chimia Rm. Vâlcea, pregătiți de profesoara Luminița Nițoi au impresionat la a doua ediție a concursului internațional de mare anvergură Cupa ”Atlas Invictus”, competiție pentru copii între 8 și 17 ani, care s-a desfășurat la Cluj Napoca în perioada 9-11 septembrie.

Scrima urmează o tradiție în orașul nostru, unde elevii profesoarei Luminița Nițoi s-au remarcat în decursul anilor prin rezultate notabile, atât pe plan intern, cât și internațional.

La Cupa ”Atlas Invictus” de la Cluj Napoca au participat peste 300 de sportivi din diferite țări. Secția scrimă a CS Chimia, club condus de directoarea Lelioara Alexandrescu a participat la această competiție internațională cu nouă sportivi, obținând trei medalii, una de argint și două de bronz. Medalia de la argint a fost câștigată de Nicole Popescu (U 11), iar medaliile de bronz au fost cucerite de Ayan Nițoi (U 9) și Robert Cătănescu (U 11), toți în proba de floretă. O evoluție remarcabilă a avut-o și vicecampionul național Marian Vivek, care a obținut un meritoriu loc 14 la categoria sa, după ce a concurat cu 52 de sportivi.

”Atunci când un elev se urcă pe podium, ai satisfacția ca antrenor că munca îți este răsplătită. Urmează o perioadă plină de competiții, așa că ”back to work”. Ne întoarcem în sala de antrenament, pentru a ne pregăti pentru alte medalii” a spus antrenoarea secției de scrimă de la CS Chimia, Luminița Nițoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *