Salbă de medalii pentru sportivii vâlceni la Mondialul de Karate Shotokan din Cehia

Katareka de la Chimia Rm. Vâlcea și Sen Sport s-au întors cu multe medalii de la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF din Cehia.

În perioada 8-11 septembrie, la Pardubice în Cehia a avut loc Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF, la care au participat aproximativ 1.000 de sportivi din 32 de țări. Din lotul național al României au făcut parte și câțiva sportivi legitimati la C.S. CHIMIA Rm. Vâlcea, unde sunt pregătiți de antrenorul emerit Paul Dinu, aceștia obținând rezultate excelente. Iată rezultatele obținute de sportivii de la Chimia:
ANDREEA RALUCA BÎLĂ – medalie de aur și titlul de campioană mondială de seniori;
SILVIU GHIȚĂ – medalie de aur și titlul de campion mondial de seniori;
DANIELA FLOAREA – medalie de aur și titlul de campioană mondială la juniori;
ȘTEFAN GHINEA – medalie de aur și titlul de campion mondial la cadeti;
ANDI ȘTIFU – medalie de argint și titlul de vicecampion mondial la seniori;
ȘTEFANIA PĂUN – medalie de argint și titlul de vicecampioană mondială de juniori;
BOGDAN MURGEA – medalie de bronz la seniori;
NICOLAE STANCIU – locul VII la seniori;
PAUL DINU – medalie de bronz la seniori.

Din lotul național a mai făcut parte și sportiva NICOLETA POPESCU, care a obținut medalia de argint și titlul de vicecampioană mondială la juniori, sportiva fiind legitimată la ACS Sen Sport Rm. Vâlcea, unde este pregătită de antrenorul Silviu Ghiță la Brezoi.
Antrenorul Paul Dinu a fost foarte mulțumit de rezultatele obținute de karateka vâlceni la această competiție. ”Țin să îi felicit pe toți sportivii noștri pentru excelentele rezultatele obținute, pentru România și pentru Vâlcea și să le urez mult succes în continuare. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și în special domnului primar Mircia Gutău, pentru ajutorul oferit în timpul pregătirii la Sala Sporturilor Traian. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc C.S.Chimia Râmnicu Vâlcea, în special doamnei director, prof. Alexandrescu Lelioara, SCM Râmnicu Vâlcea, Federației Române de Karate, D.J.S.Vâlcea și părinților” a spus antrenorul emerit Paul Dinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *