Boromir s-a întors cu medalia de bronz din Ungaria

FC Boromir a câștigat duminică medaliile de bronz la EMF Eurocup și a făcut uitată amărăciunea eliminării la loviturile de departaje din semifinala cu Tg.Mureș.

Ajunsă în semfinalele EMF Eurocup care s-a disputat în Ungaria, Boromir a pierdut la penalty-uri cu Nova Vita Tg. Mureș, după 1-1 în timpul regulamentar. Ulterior, Nova Vita avea să câștige și finala!

În faza grupelor, FC Boromir a spulberat adversarele: 4-1 cu Ostravsky Zabrech (Cehia), 4-1 cu West Ham Altamura (Ialia), 2-1 cu Valter Grbavci (Muntenegru), 3-0 cu Szilasi es Baratai (Ungaria) și vâlcenii s-au calificat în sferturile de finală de pe primul loc. Sâmbătă, în sferturi, Boromir a învins cu 7-4 pe To-Day Presov (Cehia), golurile vâlcenilor fiind înscrise de Costea (3), Mihalcea (2), Pîrvu și Fistogeanu. Duminică dimineața, în semifinala cu Nova Vita, vâlcenii au condus cu 1-0 după reușita lui Mihalcea, dar au fost egalați spre final, apoi nu au avut șansă la loviturile de la 11 metri.

În finala mică, duminică seara, Boromir i-a învins cu 5-1 pe cehii de la Royal Flush, după golurile lui Ovidiu Popescu (min. 7), Claudiu Morariu (min. 12), Florin Costea (min. 19 și 28) și Valentin Mihalcea (min. 37).

De remarcat că atacantul de la Viitorul, Florin Costea a fost și golgheterul competiției.

Marian Dascălu: ”Patru zile aproape perfecte!”

Oficialul clubului de minifotbal, Marian Dascălu spune că Boromir a făcut spectacol la fiecare meci. ”Am avut 4 zile aproape perfecte, 8 meciuri, 7 victorii și un egal (semifinala pierdută la penaltyuri). Am avut cel mai bun atac din competiție, cu 29 de goluri marcate. Am dat gol din foarfecă, cu călcâiul, am făcut spectacol la fiecare meci și ne-am bucurat de fotbal. Încep prin a felicita băieții, ei sunt principalii responsabili de rezultatele acestei frumoase echipe. Mulțumim echipelor CS Mădulari, Viitorul Dăești , FC Păusesti Otăsău, Flacăra Horezu, Cozia Călimanesti și Sparta Rm Valcea că ne-au înțeles și au lăsat jucătorii să fie alături de noi. Mulțumim George Frîntu pentru că faci ca acest grup și această frumoasă echipă să existe și să fie una dintre cele mai cunoscute echipe de minifotbal din România și din Europa. Mulțumim SC Boromir IND SRL pentru sprijinul financiar al echipei. Suntem o familie frumoasă, atmosfera la noi este extraordinară, ca de fiecare dată” a spus Marian Dascălu.

Echipa pregătită de Marian Dascălu merită toate aprecierile pentru evoluția și medalia de la EMF Eurocup.

Lot Boromir Râmnicu Vâlcea la EMF Eurocup

Cosmin Amarinei, Adrian Bălan, Rareș Sporea, Claudiu Morariu, Samson Nwabueze, Marian Chiripuș, Ovidiu Popescu, Andrei Fistogeanu, Alin Bucei, Florian Pîrvu, Octavian Vasile, Cătălin Păun, Valentin Mihalcea, Bogdan Mihăilă și Florin Costea.

 Staff: Marian Dascălu (antrenor) și George Frîntu (președinte).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *