PRIVIND SITUAȚIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE

DE  APAVIL S.A. ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA

în perioada 22 – 28 octombrie 202

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 22- 28 octombrie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: Antim Ivireanul nr. 102, Bulevardul Tineretului intersecție cu bulevardul Dem Rădulescu, str. Straubing nr. 101, str. Afinului nr. 6, str. Dr. Sabin nr. 4, str. Buda nr. 6.

 LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Antim Ivireanul nr.102, Bd.  Dem Rădulescu, str. Nicolae Lupu și str. Kalamata. 

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele de pe bd. Dem Rădulescu, str. Morilor, str.  Râureni, str. Kalamata și str. Lespezi.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • continuă igienizarea  perimetrelor  rezervoarelor Fețeni, Capela, Cetățuia, Popa Șapcă, Copăcelu și Petrișor;
  • continuă lucrările de extindere și reabilitare rețea apă potabilă și rețea de canalizare menajeră pe str. Copăcelu;
  • au fost curățate rețelele și căminele de canalizare, manual si mecanizat, în Goranu, Râureni și str. Nicolae Iorga și a fost montată o piesă de suport pe str. Timiș;
  • au fost curățate SPAU Goranu și SPAU Râureni;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; 
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Str. Lucian Blaga – Bl. A39; Str. Aleea Melodiei – Bl. N9; Str. Ostroveni nr. 35; Str. Henri Coandă – Bl. P4 și Bl. R12; Colonia Nuci – Baraca 34, 35 și 37; Str. Aleea Cocorilor – Bl. 26; Str. Buda nr. 167; Bd. Nicolae Bălcescu – Bl. O4; Str. Rapsodiei – Bl. R3; Str. Luceafărului – Bl. A21; Str. M. Eminescu – Bl. 13 și Bl. 14; Str. Aleea Panseluțelor – Bl. C23; Str. Grigore Procopiu – Bl. G117 și Str. G-ral Magheru – Bl. E.

67 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 67 apometre, dintre care 57 verificate și înlocuite și 10 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 3 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 3 avize de amplasament și 3 avize tehnice.      

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *