Memorialul ”Cristina și Alexandra Rouă” a ajuns la cea de-a treia ediție!

Miercuri, 30 noiembrie, în Sala Traian se va desfășura cea de a treia ediție a Memorialului ”Cristina și Alexandra Rouă” la handbal feminin, dedicat memoriei fostelor jucătoare. La turneul omagial vor participa patru echipe de junioare 4: Chimia Râmnicu Vâlcea, CSM Ploiești, CSS Craiova și HC Arys Rm. Vâlcea. Turneul este organizat de CS Chimia, antrenoarea Nicoleta Lazăr și părinții copiilor de la clubul vâlcean. Startul acestei competiții va fi mâine, la ora 9.00.

Alexandra Rouă, fostă handbalistă la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Mureșul Târgu Mureș și HCM Baia Mare a încetat din viață la doar 32 de ani.  Alexandra a fost fiica fostului mare portar al Oltchimului, Cristina Lada Rouă, jucătoare care a făcut parte din primele generații de succes ale grupării vâlcene. „Piți”, cum îi spuneau prietenii, a crescut la juniorii Oltchimului, dar cea mai bună perioadă a carierei a petrecut-o la Baia Mare, echipă cu care a jucat și în cupele europene.

Cristina Lada Rouă, faimoasa jucătoare de la Oltchim din anii 80, s-a stins din viaţă la vârsta de 60 de ani, la doar opt luni după decesul fiicei sale. Goalkeeperul care în 1984 cucerea Cupa IHF cu Chimistul s-a ocupat de creșterea junioarelor la Oltchim și Chimia.

MEMORIALUL “ CRISTINA ȘI ALEXANDRA ROUĂ” – RÂMNICU VÂLCEA

     ECHIPE PARTICIPANTE:

  1. CS CHIMIA RAMNICU VALCEA
  2. CSM PLOIESTI
  3. CSS CRAIOVA
  4. HC ARYS

PROGRAM  JOCURI:

9:00-09:50   CS CHIMIA RM. VÂLCEA – HC ARYS

10:20-11:10    CSM PLOIEȘTI – CSS CRAIOVA

11:40-12:30    CS CHIMIA RM. VÂLCEA – CSM PLOIEȘTI

13:00 – 14:00  CSS CRAIOVA- HC ARYS

14:30 – 15:30 HC ARYS – CSM PLOIEȘTI

16:00 – 17:00 CS CHIMIA RM. VÂLCEA – CSS CRAIOVA

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *