SCM Rm. Vâlcea a oferit cadouri copiilor și juniorilor de la secțiile de fotbal și handbal!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, SCM Rm. Vâlcea a oferit cadouri la peste 360 de copii de la secția fotbal juniori și fetițe de la secția handbal juniori, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cadourile au constat în echipament sportiv de calitate și multe dulciuri.

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a fost alături de viitorii sportivi de a SCM Rm. Vâlcea și a împărțit cadouri copiilor. Cu această ocazie, edilul a anunțat că s-a obținut avizul pentru modernizarea Sălii Sporturilor Traian, un proiect de anvergură.

Juniorii de la secția de fotbal sunt pregătiți de Cristian Bora, Dragoș Geantă, Cristian Lazăr, Gabriel Mangalagiu, Marius Pufu și Dumitru Teleșpan, iar fetițele de la handbal o au ca antrenoare pe Daniela Joița. Două dintre jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea, Raluca Băcăoanu și Sara Rus au fost în mijlocul fetițelor, pentru a le împărți cadouri. De asemenea, trei dintre seniorii de la echipa de fotbal, Claudiu Trașcă, Radu Georgescu și George Neacșu au venit și ei la festivitate, spre fericirea micuților juniori.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *