Ofensivă totală!

SCM Rm. Vâlcea a câștigat clar disputa cu Măgura Cisnădie, scor 38-32, meci contând pentru etapa 9 din Liga Florilor.

Măgura a mers pas la pas cu Vâlcea în primele 17 minute, când tabela a arăta egal, 10-10. Cu un atac în zi de grație, în care au strălucit Glibko, De Jong, Elghaoui și Bucur, SCM s-a distanțat până la pauză: 19-16.

După pauză, Vâlcea a apăsat pedala de accelerație din start și Cisnădie nu a mai ținut ritmul. Trupa lui Bent Dahl s-a desprins la 29-20 (minutul 42) și 32-21 (minutul 44). În ultimele minute, Măgura a reușit să mai reducă din diferență. S-a terminat 38-32 și Vâlcea a sărbătorit o nouă victorie frumoasă, cu cele mai multe goluri marcate de roș-albastre în acest sezon.

”Este un campionat foarte dificil, fetele au jucat foarte bine, iar la pauză am reparat ce nu a mers foarte bine în prima repriză, în special în partea defensivă și apoi am controlat repriza secundă. Echipa a mers foarte bine pe atac și sunt mândru de fetele noastre! Pentru noi urmează jocul cu Zalău, vom avea un meci dificil dar mergem la victorie. Suntem fericiți cu calificarea în grupele EHF European League, toate jucătoarele vor să evolueze în meciuri internaționale. Ne vom lupta pentru locurile 4-5 în campionat și să avem un parcurs bun în Europa, acestea sunt obiectivele noastre, spre să le atingem” a spus antrenorul Bent Dahl.

După nouă etape, SCM este pe locul 5 în campionat, cu 19 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 4, Rapid. Lider este Gloria Buzău (27 puncte), urmată de CSM București (25 puncte) și Gloria Bistrița (22 puncte). Joi, 22 decembrie, roș-albastrele se deplasează la Zalău.

SCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie 38-32 (19-16)

SCM: Hosu, Roch, Rus – Glibko 12, Elghaoui 7, De Jong 7, Bucur 5, Fujita 3, Lupei 2, Băcăoanu 1, Coman 1, Hansson, Levchenko, Asanin, Dăscălete, Florica. Antrenor: Bent Dahl

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *