Reprezentanții USR critică PSD Vâlcea, deși liderul useriștilor este aliat cu unul dintre susținătorii social-democraților

USR Vâlcea tocmai a publicat un punct de vedere despre situația economică a județului, în contextul salariilor actuale. Reprezentații partidului vorbesc despre lipsa de interes a administrațiilor locale în ceea ce privește menținerea unui mediu propice pentru tinerii care au nevoie de locuri de muncă.

Din păcate, de-a lungul anilor autoritățile locale și județene nu au fost preocupate de dezvoltarea economică, iar lipsa investițiilor reduce posibilitățile vâlcenilor de a găsi locuri de muncă bine plătite. Din acest motiv, mulți tineri talentați și bine pregătiți sunt nevoiți să plece dintr-un județ care nu le oferă nicio șansă de a se dezvolta personal și profesional.

Potențialul de dezvoltare economică al județului Vâlcea trebuie valorificat, însă administrațiile politice nu fac suficiente eforturi pentru a atrage investitori și a crea oportunități de dezvoltare. Acest lucru a făcut ca nivelul de trai să fie scăzut, iar salariile printre cele mai mici din țară.

USR Vâlcea

În comunicat, aceștia spun că solicită interesul primăriilor din localitățile județului, în acest context economic. În ciuda acestei declarații, liderul useriștilor la nivel județean este Andrei Gheorghiu, viceprimarul celei mai importante localități din județ, anume Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă Gheorghiu este un lider important de administrație locală, USR Vâlcea transmite comunicate pe Facebook pentru a solicita primarilor și viceprimarilor atenție asupra locurilor de muncă bine plătite.

Ba chiar USR judecă monopolul administrativ al unor localități, definind mișcarea drept „Dezvoltare marca PSD”. În aceeași ordine de idei, Andrei Gheorghiu are o înțelegere bine împământenită alături de Mircia Gutău, lider al consilierilor locali PSD și PER.

Este timpul ca autoritățile, Consiliul Județean Vâlcea și primăriile din județ să ia măsuri concrete pentru a sprijini creșterea economică și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru cetățenii din acest județ!

USR Vâlcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *