Forța Dreptei are sediu și la Drăgășani | Alin Pavelescu este ales președinte

Partidul Forța Dreptei se dezvoltă la nivel național, înființând filiale în diverse județe și localități importante. Ludovic Orban, președintele organizației la nivel național, a venit la Vâlcea în această săptămână pentru a înființa filiala Forța Dreptei Drăgășani. La eveniment a participat și liderul județean al partidului, Traian Dobrinescu.

La ceremonie au participat, pe langa cei 100 de membri din Dragasani, presedintele partidului Ludovic Orban, presedintele FD Valcea Traian Dobrinescu, presedintele FD Ramnicu Valcea Romeo Radulescu si membri biroului judetean. A fost aleasa conducerea organizatiei si presedintele acesteia doctorul Alin Pavelescu. Organizatia isi propune castigarea functiei de primar la alegerile locale din 2024 si majoritatea in consiliul local. In acelasi timp se estimeaza castigarea alegerilor europarlamentare la nivelul municipiului Dragasani.

Forța Dreptei Vâlcea

Președintele filialei de la Drăgășani este Alin Pavelescu, un fost liberal vâlcean.

Președintele Forța Dreptei Vâlcea, Traian Dobrinescu, alături de Ludovic Orban și noul președinte Forța Dreptei Vâlcea, Alin Pavelescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *