USR Vâlcea a organizat o întâlnire de lucru cu numeroși politicieni importanți

După câteva controverse ale organizației USR Vâlcea, a urmat un eveniment important organizat la Râmnicu Vâlcea. Mai exact, a fost o întâlnire de lucru din seria campaniei “USR te ascultă! D2D” la care au participat numeroși politicieni ai țării, din același partid.

Din ce a declarat șeful partidului la nivel județean, Andrei Gheorghiu, scopul acestei întâlniri a fost îmbunătățirea și dezvoltarea metodelor de lucru și a tehnicilor de comunicare cu cetățenii, și a adunat lideri naționali ai USR, sociologi, experiți în campanii și comunicare atât din țară, cât și din străinătate.

De asemenea, este primul eveniment organizat de structura județeană după scandalul intern recent. Excluderea membrilor Alin Manda și Andreea Iordache a stârnit controverse, având în vedere importanța voturilor acestora din Consiliul Local.

Această întâlnire este parte a dezideratului nostru de a implica cât mai mulți cetățeni în dezbaterea publică, de a identifica problemele lor și de a căuta împreună soluțiile ce pot fi implementate politic. Suntem încrezători că prin îmbunătățirea metodelor și a tehnicilor de comunicare, putem face un pas important în această direcție.

Ne bucurăm că am putut să fim gazda acestui eveniment, și suntem mândri să vedem că USR Vâlcea continuă să joace un rol important în promovarea valorilor noastre și a schimbărilor pozitive în societate.

Liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *