„Pupăză” din Trăsniții, propunerea liberalilor pentru șefia Consiliului Județean Vâlcea

PNL Râmnicu Vâlcea tocmai a organizat o ședință a Comitetului de Coordonare Locală. În această ședință au avut loc întâlnirile statutare ale membrilor organizatiei municipale. Liberalii spun că s-au luat decizii importante în cadrul acestui comitet.

O decizie foarte importantă de imagine a liberalilor a fost acceptată de către toți membrii la acest comitet. Anume, au decis să îl propună pe actorul Grig Chiroiu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Actorul este cunoscut pentru rolul său în serialul „Trăsniții”, jucând drept personajul „Pupăză”.

Aceasta pare mai mult o lovitură de imagine pentru a învinge social-democrații la alegerile din 2024. În loc să aleagă un politician pentru această propunere, liberalii de la municipiu se bazează pe imaginea unui actor arhicunoscut în țară pentru rolul său în serialul de comedie.

Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Valcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul.

Liderul liberalilor, Virgil Pîrvulescu
Actorul Grig Chiroiu, alături de Virgil Pîrvulescu și Cezar Bulacu.

De asemenea, tot cu unanimitate de voturi, ca propunere din partea organizației municipale liberale pentru alegerile europarlamentare, a fost ales Constantin-Bogdan Popa, consilier local la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale.

Alături de Grig Chiroiu pentru Președinția Consiliului Județan Vâlcea, organizația municipală are acum propuneri pentru alegerile din 2024 atât la deputați – dl. Cezar Bulacu, cât și la europarlamentare – dl. Constantin-Bogdan Popa. Membrii PNL cu care ne mândrim și care au demonstrat că politica trebuie făcută exclusiv pentru oameni, că votul odată primit, nu trebuie trădat pentru interese meschine. Le urez succes tuturor, urmează acum validarea în CCJ. Dumneavoastră, membrilor PNL, vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți și odată cu ea, puterea de a continua reforma orașului nostru!

Liderul liberalilor, Virgil Pîrvulescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *