Micuțele atlete de la CS Chimia au reușit rezultate bune la finala Campionatului Național de copii

Atletele de la CS Chimia au obținut rezultate promițătoare în finala Campionatului Național de Copii 1 și 2, desfășurat la București.

Astfel, Alexia Pîrjol (născută în 2010), medaliată cu argint în sală, a cucerit medalia de bronz la proba de aruncare a greutății. Alexia a reușit sa revină pe locul 3 chiar la ultima aruncare, depășind cu 3 cm aruncătoarea de pe locul 4. Performanta Alexiei la aruncarea greutății este 10.38 cm, iar la 200 m garduri 32.44 secunde. Dacă în sezonul de sală a ocupat locul IV în proba de săritură în înălțime, de data aceasta a încercat proba de 200 m garduri, unde a ocupat tot locul IV.
Selena Stanca (2010), ocupanta locului IV în sezonul de sală în proba de 60 m garduri a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului, cu o performanță foarte bună (9.52 secunde). Gabriela Grujdin (2010) a realizat o clasare pe locul 6 în proba de 200 m garduri (32.57 secunde), cu o performanță ce reprezintă record personal.
Atletele vor avea câteva zile de refacere și apoi încep pregătirea pentru probele pe care le vor practica la categoria de juniori 3. Aceste probe presupun bilă mai grea, garduri mai înalte, distanțe mai mari între garduri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *