Supercupa Vâlcii, programată pe 20 august – Care sunt condițiile de participare în Liga 4 și Liga 5

AJF Vâlcea a publicat pe siteul oficial deciziile luate în ultima ședință de Comitet Executiv al forului condus de Adrian Comănescu.

Echipele care doresc să se înscrie în competițiile organizate de AJF Vâlcea pot trimite cererea până la data de 10 august. Dosarul de licențiere pentru cluburi are condiții bine stabilite, printre care deținere de CIS, și antrenor cu minim licența UEFA C. La Liga 4 și Liga 5 este obligatoriu folosirea unui jucător Under 21.

Iată cominicatul integral emis pe siteul AJF Vâlcea:

”Comitetul Executiv al A.J.F. Vâlcea, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi –  Secretarul General al AJF Vâlcea, Marius Badea lipsind motivat, în conformitate cu art. 41 alin. (2) adoptă  următoarele decizii:

1.      A fost aprobată propunerea președintelui A.J.F. Vâlcea, dl. Adrian Comanescu, de omologare a rezultatelor si a clasamentelor finale pe esaloane competitionale la Ligile IV, V,VI si juniori respectiv a echipei care va reprezenta judetul la barajul de promovare in Liga a III-a  – SCM Rm. Valcea;

2.      A fost aprobata propunerea președintelui AJF Vâlcea, dl. Adrian Comănescu, ca data de limită de transmitere a cererilor de înscriere in competițiile organizate de către AJF Vâlcea, să fie 10 august 2023. Dosarul de înscriere va respecta prevederile din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice Vâlcea, respectiv:

a.   să fie afiliat şi să deţină dreptul de participare în competiţia respectivă;

b.   să deţină/cesioneze/închirieze un stadion omologat;

c.   să participe în Campionatele de juniori U19, U17, U15 sau U13 – pentru echipele participante in Liga a IV-a Nurvil;

d.   să aibă angajaţi/colaboratori antrenori calificaţi (detinatori de minim licenta UEFA C) – pentru echipele participante in Liga a IV-a Nurvil, Liga a V-a ;

e.   să aibă responsabili cu ordinea şi siguranţa;

f.     să nu aibă debite neachitate faţă de AJF şi/sau faţă de alte cluburi, jucători, antrenori.

g.   să completeze şi să depună la A.J.F. Valcea anual, până la data de 10 august,  cererea oficială de înscriere în competiţie, precum şi de orice alte documente pe care A.J.F. Valcea le potate solicita pentru a putea verifica îndeplinirea condiţiilor de înscriere.

3.      A fost aprobata propunerea președintelui AJF Vâlcea, dl. Adrian Comănescu, ca în sezonul competițional 2023 – 2024, echipele angrenate la nivelul Ligilor a IV-a Nurvil și a V-a să aibă obligativitatea de a utiliza, pe întreaga desfășurare a unui meci, a câte un jucător U 21 născut 2003, sau mai mic, regula prevăzuta in ROAF si actualizata, conform perioadei de desfășurare a competiției.

4.      A fost aprobata propunerea AJF Vâlcea, dl. Adrian Comănescu, ca începand cu sezonul 2023 – 2024, toate echipele înscrise si la nivelul Ligii a V-a, să respecte condițiile de licențiere, respectiv să facă dovada deținerii Certificatului de Identitate Sportiva eliberat de către Ministerul Sportului, document care va face parte integrantă din dosarul de înscriere în competiție.

5. A fost aprobata propunerea AJF Vâlcea, dl. Adrian Comănescu, ca Supercupa AJF Vâlcea sa se desfășoare pe data de 20 august 2023, pe un stadion si la o ora care vor fi anunțate din timp echipelor desemnate să-si dispute acest trofeu. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, se aprobă premierea tuturor membrilor afiliați – participanți în sezonul 2022 – 2023, in urma accesării finanțării nerambursabile a proiectului depus la Consiliul Județean Valcea”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *